OGLASIO SE OTAC OTETOG SRBINA U LEPOSAVIĆU: Otkrio gde se Uroš nalazio pre hapšenja, ne zna gde mu je DETE (FOTO)
Uroš V., Foto: Kosovo Online, Printscreen/Facebook

KRENUO NA POSAO

OGLASIO SE OTAC OTETOG SRBINA U LEPOSAVIĆU: Otkrio gde se Uroš nalazio pre hapšenja, ne zna gde mu je DETE (FOTO)

Za sada nije poznato gde je Uroš V. odveden i ko ga je oteo

Objavljeno: 14:49h

U blizini Leposavića otet je radnik MTS doo Uroš V., star 28 godina, zaposlen u ćerki firmi Telekoma Srbija na Kosovu i Metohiji, MTS doo, a sada se oglasio i njegov otac.

Mog sina su uhapsili samo zato što je prelazio ulicu i to se vidi na snimku. Pre hapšenja je sedeo u kafiću. Krenuo je na posao kada su mu prišli kosovski policajci u civilu. Ovako za "Novosti" Radomir V. govori o hapšenju sina Uroša V. (28) radnika Telekoma.

Podsetimo, Telekom Srbija je u saopštenju za javnost naveo da je Uroš otet oko 7.30 u blizini Leposavića dok je putovao na posao. "Prema do sada dostupnim informacijama, Uroš je kao i svakog radnog dana krenuo na posao iz svoje kuće u blizini Leposavića, ali na posao nije stigao, jer su ga presreli i oteli autom folksvagen bele boje bez vidljivih oznaka.

Uroš Vukašinović
Uroš Vukašinovićfoto: Facebook/Vukasinovic Uros

Za sada nije poznato gde je Uroš V. odveden i ko ga je oteo, ali izražavamo bojazan da je u pitanju još jedan atak na Srbe na Kosovu i Metohiji od strane tzv. kosovske policije. Iz Telekoma Srbija je izjavljeno da će preduzeti sve pravne aktivnosti kako bi zaštitili svog zaposlenog, navode iz Telekoma.

(Espreso/ Mondo/ Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.