AZEM VLASI: Da Milošević nije ukinuo autonomiju, Kosovo bi bilo u Srbiji
Foto: Youtube printscreen

omiljeni titov albanac

AZEM VLASI: Da Milošević nije ukinuo autonomiju, Kosovo bi bilo u Srbiji

- Iskreno govoreći, mi Albanci nikada i nismo pripadali SFRJ i Srbiji, uvek smo bili silom gurani u nju - kaže on
Objavljeno: 08:21h

Azem Vlasi, omiljeni Albanac Josipa Broza Tita i savetnik predsednika takozvane republike Kosovo, na koga je pre nekoliko dana u centru Prištine pucao Murat, brat komandanta OVK Adema Jašarija za list Alo! otkrio je detalje napada, ali i govorio o Haradinaju, Beogradu i odnosu Srba i Albanaca.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Dobro se osećam. Najvažnije je da je sve prošlo. Moje je stanje stabilno, nemam nikakvu krizu, sedim kod kuće, premotavam fil i slažem kockice - kaže on.

A na pitanje ko je naručio napada na njega kaže:

- Sumnjam u one kojima smeta moj slobodni stav. Na Kosovu deluju mnoge tajne organizacije koje žele da naprave haos i izazovu nemire. Žele da Albanci zarate između sebe. Upravo o tome mislim i sumnjam da je to željeni cilj napada na mene.

Podelio je i svoje mišljenje o Slobodanu Miloševiću, nakon svega:

- On je krenuo da gazi po Jugoslaviji kao slon, vodio je suludu politiku i svojom arogancijom prema Kosovu i Albancima izazvao je haos. Zbog njega i njegove politike svi su bežali iz Jugoslavije. Pogazio je našu autonomiju, a Albanci ništa više nisu hteli. Da to nije uradio, možda bi Kosovo i danas bilo u Srbiji i do rata ne bi ni došlo. Znate, iskreno govoreći, mi Albanci nikada i nismo pripadali SFRJ i Srbiji, uvek smo bili silom gurani u nju.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.