NAPETA VEČERA U SARAJEVU: Vučić je JEDNIM PITANJEM postideo Mustafu pred svim zvaničnicima!
Foto: Youtube printscreen

ostao bez teksta

NAPETA VEČERA U SARAJEVU: Vučić je JEDNIM PITANJEM postideo Mustafu pred svim zvaničnicima!

Mustafa je tim direktnim pitanjem pred svim liderima bio zatečen, i srpskom premijeru nije ponudio nikakvo razumno objašnjenje
Objavljeno: 07:50h

Na večeri u Sarajevu koju je organizovao Denis Zvizdić "bilo je napeto", a Aleksandar Vučić se obratio Isi Mustafi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako Kurir saznaje od zvanica koje su sedele za susednim stolom Vučić je zajedničku večeru sa liderima Zapadnog Balkana iskoristio da na vrlo pristojan način i smirenim tonom pitao premijera Kosova, Isu Mustafu da li su sami smislili otimačinu srpske imovine ili im je neko u tome pomagao i neko u tome stoji iza njih.

Mustafa je tim direktnim pitanjem pred svim liderima bio zatečen, i srpskom premijeru nije ponudio nikakvo razumno objašnjenje.

Međutim, Vučić je odmah potom prešao na temu izgradnje auto-puta Beograd-Priština i objasnio važnost tog projekta.

Premijer je u ekskluzivnoj izjavi za Kurir rekao:

- Večera je prošla u prijatnoj atmosferi. Nije bilo ničeg neprijatnog, samo sam štitio interese Srbije - rekao je premijer.

Srpski premijer je, inače po dolasku u Sarajevo poručio prištinskim vlastima da svojom odlukom o imovini bivše SFRJ, Srbije i Vojvodine ništa nisu oteli, jer u tu imovinu ne mogu da uđu niti da je otmu.

On je novinarima u Sarajevu, gde sutra učestvuje na samitu premijera Zapadnog Balkana, rekao da je besmisleno to što predstavnici Prišitne rade dodajući da "oni moraju da donesu bilo šta u želji da nas provociraju".

Da podsetimo, kosovska Vlada donela je odluku da se sva nepokretna imovina registrovana na ime SFRJ, Srbije i AP Kosovo registruje na ime Kosova kao vlasnika.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.