ČEDA NAPAO VUČIĆA: Ako nisi znao šta se dešava s vozom, podnesi ostavku! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

oštro

ČEDA NAPAO VUČIĆA: Ako nisi znao šta se dešava s vozom, podnesi ostavku! (VIDEO)

On je u govoru rekao da se i dalje koketira sa nacionalizmom, i da je potpuna besmislica da nisu znali šta se dešava sa vozom
Objavljeno: 15:56h

Lider LDP Čedomir Jovanović, premijeru Aleksandru Vučiću da, ako nije znao šta se dešava sa vozom, treba da podnese ostavku, jer je "katastrofa da se takav potez povuče a da premijer za to ne zna".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Pogledajte šta nam se desilo u sedam dana. Mnogo radikalizacija u odnosu sa kosovskim Albancima, sankcije Dodiku, a redosled je jasan. Prvo idu sankcije, pa sankcije Republici Srpskoj, pa je onda Srbija pod pritiskom jer se od nje očekuje da na sličan način reaguje, i eto nas u devedesetim ponovo. Kosovo, to što se desilo je samo dokaz da mi nismo promenili svoju politiku - rekao je Jovanović.

On je u govoru rekao da se i dalje koketira sa nacionalizmom, i da je potpuna besmislica da nisu znali šta se dešava sa vozom.

- Ako Vučić nije znao šta se dešava sa vozom, treba da podnese ostavku, jer je katastrofa da se takav potez povuče, a da premijer to ne zna - rekao je Jovanović.

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Zoran Živković čita tvitove o sebi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.