Vučić ZABRANIO ministrima i državnim funkcionerima da komentarišu dešavanja u regionu!
Foto: Fonet

Zbog kosova

Vučić ZABRANIO ministrima i državnim funkcionerima da komentarišu dešavanja u regionu!

Premijer se na to odlučio zbog poslednjih dešavanja na Kosovu i zaustavljanja srpskog voza koji je trebalo da saobraća na liniji Beograd - Kosovska Mitrovica
Objavljeno:

Premijer Srbije Aleksandar Vučić zabranio je svim ministrima, državnim funkcionerima i službenicima da do daljeg komentarišu dešavanja u regionu, objavio je "Blic".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vučić se na to odlučio zbog poslednjih dešavanja na Kosovu i zaustavljanja srpskog voza koji je trebalo da saobraća na liniji Beograd - Kosovska Mitrovica, a kako bi se išlo u pravcu smirivanja situacije u reagonu, a ne daljem zaoštavanju u slučaju neprimerenih reakcija.

U pismu ministrima, koje je jutros poslato, Vučić je zamolio sve državne zvaničnike da zbog osetljivosti situacije ne daju izjave, već da dopuste njemu da on jedini govori o odnosima sa Prištinom, Zagrebom i Sarajevom.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je pre dva dana da će Srbija, ako treba, poslati i vojsku na Kosovo, kao i da će i on da ide u rat, ako treba.

BONUS VIDEO:

ESPRESO JE BIO U SRPSKOM VOZU ZA KOSOVO: Posle drame, tenzije i sati čekanja, voz se ipak vratio u BEOGRAD! (FOTO) (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.