DEJAN SPAHIĆ PUŠTEN KUĆI!
ROSU, Foto: Beta / Igor Majstorović

OGLASILI SE

DEJAN SPAHIĆ PUŠTEN KUĆI!

Ovu informaciju na svom Tviter nalogu podelio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Petar Petković.

Objavljeno:

Dejan Spahić (1965), vozača saniteta Kliničkog centra u Kosovskoj Mitrovici, kojeg su danas danas pretukli i uhapsili pripadnici specijalne kosovske policije Rosu, pušten je kući.

Ovu informaciju na svom Tviter nalogu podelio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Petar Petković.

- Beograd je Dejanu obezbedio advokata i svu potrebnu podršku koja je na kraju zajedno sa zalaganjem predsednika @avucic urodila plodom da on bude pušten kući - napisao je Petković na Tviteru.

1 / 3 Foto: Printscreen/youtube

Podsetimo, pripadnici specijalne policijske jedinice Rosu, naoružani dugim cevima, uhapsili su Dejana u blizini mesta Rudare, kraj Zvečana, gde je u nedelju uveče bio blokiran put.

Prema rečima dr Eleka, direktora KBC Kosovska Mitrovica, Spahić je iz Doma zdravlja u Lešku prevozio lekove i sanitetski materijal za potrebe KC u Mitrovici vozilom ove zdravstvene ustanove, ali je presretnut u mestu Rudare nadomak Zvečana od strane pripadnika Rosu.

- Našeg vozača su presreli, pretukli i odvezli vozilom u nepoznatom pravcu - rekao je dr Elek "Novostima". Odveden je njihovim vozilom u nepoznatom pravcu, najverovatnije u južni deo Kosovske Mitrovice.

Kako je "Novostima" ispričao dr Elek, Spahić je stalno zaposleni u ovoj zdravstvenoj ustanovi i radi se o uobičajenom transportu lekova i medicinskog materijala iz DŽ u Lešku za potreba Zdravstvenog centra u Mitrovici.

(Espreso/Novosti onlajn)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.