"NE ZNAM NI DA JE UBIJEN"! Jasmina ide na psihijatrijsko veštačenje, ispitivali su je 4 sata, pričala je nepovezano
Jasmina sa mužem, Foto: Kurir

jezivo

"NE ZNAM NI DA JE UBIJEN"! Jasmina ide na psihijatrijsko veštačenje, ispitivali su je 4 sata, pričala je nepovezano

Ni Jasminin sin ni svekar nisu mogli da nam otkriju šta je motiv Sinišinog ubistva

Objavljeno:

Osumnjičena Jasmina u Zatvorskoj bolnici biće podvrgnuta psihijatrijskom veštačenju kako bi se utvrdilo da li je bila svesna krivičnog dela koje je učinila.

Jasmina S. (44) koja se sumnjiči da je nožem u stanu u Lazarevcu usmrtila suprugu Sinišu S. (42) , a zatim sebi pokušala da oduzme život juče je četiri sata iznosila odbranu.

Nakon saslušanja njoj je određen pritvor do 30 dana kako ne bi ponovila krivično delo i kako ne bi uticala na svedoke.

Jasmina je tvrdila da se ne seća kada je poslednji put videla Sinišu. Tvrdila je da i ne zna da je mrtav. Pričala je nepovezano svaki put kada bi je pitali o zločinu. Ispitivanje je trajalo više od četiri sata- kaže naš sagovornik blizak istrazi i dodaje da je osumnjičena iznosila "niz ludosti, ali što se tiče ubistva ni reč nije mogla da kaže".

Ona je od 28. februara ove godine bila u bolnici jer je nakon zločina prerezala sebi vrat. Međutim, lekari su uspeli da je spasu život. Nju je sve vreme čuvala policija u Urgentnom centru.

Kako se saznaje, ona će u Zatvorskoj bolnici biti podvrgnuta psihijatrijskom veštačenju kako bi se utvrdilo da li je bila svesna krivičnog dela koje je učinila.

Ni Jasminin sin ni svekar nisu mogli da nam otkriju šta je motiv Sinišinog ubistva.

- Mogu vam samo reći da ona nije moja majka već monstrum. Da dobro ste me čuli. Ko tako može da ubije čoveka sa kojim ima troje dece i da telo čuva u dnevnoj sobi?!Nikada više ne želim da je vidim,a ako baš mora nek bude u sudnici- kaže Jasminin sin.

Policija je zločin otkrila poslednjeg dana u februaru kada su deca pronašla njeno pismo u kome je pisalo da će se ubiti. Tada su otrčali do komšija koji su je zatekli bez svesti sa povredom na vratu. Tada je policija u dnevnoj sobi otkrila Sinišin leš. Sumnja se da ga je upravo Jasmina ubila i iz samo njoj poznatog razloga čuvala ga danima.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.