SAMOUBISTVO U BEOGRADU: Voz ubio muškarca kod Tošinog bunara!
Foto: Marina Lopičić

policija vrši uviđaj

SAMOUBISTVO U BEOGRADU: Voz ubio muškarca kod Tošinog bunara!

Muškarac star oko 40 godina izvršio je samoubistvo oko 13.30 kada je skočio pod putnički voz koji saobraća na relaciji Beograd-Novi Sad
Objavljeno: 17:28h

Stravična tragedija se dogodila u subotu kod Tošinog bunara gde je život izgubila jedna muška osoba.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Muškarac star oko 40 godina izvršio je samoubistvo oko 13.30 kada je skočio pod putnički voz koji saobraća na relaciji Beograd-Novi Sad.

Nesreća se dogodila kod stajališta Tošin Bunar, kod ulaza u tunel u smeru ka Zemunu, a kako pričaju očevici, on je pre nesreće više od pola sata šetao po stanici, i posmatrao vozove koji prolaze.

- Šetao je okolo možda i više od 40 minuta. Nije delovao kao da će da uradi ovako nešto. Izgledao je normalno, uredno obučen, sa uredno podšišanom bradom. Onda je samo skočio pod voz - u čudu je čuvar sa stanice Tišin bunar.

Motiv samoubistva nije poznat, a na lice mesta izašla je i policija koja je vršila uviđaj.

Železnice: Normalizovan saobraćaj

- Voz koji je saobraćao iz Beograda za Novi Sad danas u 13.55 sati na otvorenoj pruzi u železničkom stajalištu Tošin bunar naleteo je na mlađu mušku osobu, koja je u toj nesreći poginula. Saobraćaj nije bio u prekidu i odvijao se po levom koloseku. Nakon obavljenog uviđaja, saobraćaj je uspostavljen u 15.55 sati i po desnom koloseku - kazali su u "Železnicama Srbije".

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.