Određen pritvor osumnjičenom za pretnje premijerovoj porodici!
Foto: Beta

Dete partizana iza rešetaka

Određen pritvor osumnjičenom za pretnje premijerovoj porodici!

Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje kojim je osumnjičenom M.R. odredio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, rekla je portparol suda Bojana Stanković
Objavljeno:

Viši sud u Beogradu odredio je kasno sinoć pritvor do 30 dana za M.R. (28) iz Beograda koji se sumnjiči da je na društvenoj mreži Fejsbuk pre nekoliko dana uputio pretnje članovima porodice premijera Aleksandra Vučića

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje kojim je osumnjičenom M.R. odredio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, rekla je portparol suda Bojana Stanković.

Vučić: Neka junačina, neki narko-diler preti mojoj ćerki, i sad moj sin hoće da brani sestricu!

Protiv ovog rešenja osumnjičeni i njegov branilac mogu izjaviti žalbu krivičnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od prijema rešenja, dodala je Stanković. Istražni postupak protiv M.R. sprovešće Tužilaštvo za viskotehnološki kriminal, jer je pretnja izvršena preko Interneta, odnosno "Fejsbuka", i to u vidu komentara na sajtu dnevnog lista "Kurir".

Policija je pre dva dana saopštila da je prilikom pretresa stana osumnjičenog, pronašla mobilni telefon preko kojeg je M.R. pristupao društvenoj mreži "Fejsbuk", pod pseudonimom "Dete Partizana" i preko tog profila uputio pretnju. (Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.