POZNATI NUMEROLOG GOVORIO O MATEJU PERIŠU! Izustio je ZABRINJAVAJUĆE reči, 1 stvar je vrlo IZVESNA
Nestali Matej Periš, Foto: MUP/Printscreen

POTRAGA U TOKU

POZNATI NUMEROLOG GOVORIO O MATEJU PERIŠU! Izustio je ZABRINJAVAJUĆE reči, 1 stvar je vrlo IZVESNA

Poslednjih nedelja bilo je i anonimnih prijava da je Matej viđen u Novom Sadu, ali i drugim krajevima Beograda i Srbije

Objavljeno:

Splićanin Matej Periš (27) misteriozno je nestao pre više od 60 dana u Beogradu i od tada mu se gubi svaki trag.

– Matej je gotovo uvek oko sebe imao loše ljude koji bi ga često zbog njegove naivnosti uvukli u mutne situacije koje su bile opasne po njega – navodi poznati numerolog iz Beograda Miša Zomboran.

Matej Periš je 30. decembra 2021. doputovao u Beograd sa šestoricom svojih najboljih drugova iz detinjstva kako bi dočekali Novu godinu. Kobnog dana su najpre ručali u jednom prestoničkom restoranu, a zatim su izašli u poznati klub „Gotik“. Od tog trenutka gubi mu se svaki trag, a na snimcima nadzornih kamera se vidi kako trči po gradu, a zatim navodno ulazi u Savu. Zbog toga postoji sumnja da se nesrećni mladić iz Hrvatske utopio. Poznati numerolog Miša Zomboran objašnjava da ga je zbog njegove naivnosti često vrebala opasnost.

1 / 5 Foto: Mup, Printscreen

Hrvatska manekenka ga videla u Minhenu?

Hrvatska manekenka Lidija A. digla je na noge čitav region kada je u svojoj objavi na Instagramu tvrdila da postoji sumnja da je videla Mateja Periša, i to u Minhenu. Kako je navela, tri puta je videla mladića koji mnogo liči na Mateja, zbog čega se raspitivala o njegovoj visini. Pored srpske i hrvatske policije, u slučaj se uključila i nemačka kako bi proverila pomenute navode. Poslednjih nedelja bilo je i anonimnih prijava da je viđen u Novom Sadu, ali i drugim krajevima Beograda i Srbije.

– Vrlo je nezahvalno govoriti o nečijem detetu ili prijatelju na negativan način, tj. reći im nešto što nikako ne žele da čuju, posebno kad je osoba o kojoj se govori vrlo mlada. Matej Periš je oduvek bio pre svega veliko dete u duši, pozitivan, neko ko voli slobodu više od svega, ali je bio i naivan. Mateja je često vrebao neko ili nešto loše. On bi se skoro uvek izvlačio dosta dobro iz svake loše situacije jer je rođen i „pod srećnom zvezdom“, tj. ima anđela čuvara, ali i sa lošijom karmom svoje familije. Za njega jeste uvek bilo veliko zadovoljstvo kada putuje, kad je u društvu, čak je trebalo da živi u inostranstvu. Ali, ponavljam, često je imao oko sebe loše osobe, koje su ga izazivale da neke loše predloge ostvari – navodi Zomboran i dodaje da, nažalost, njegov numerički kod ukazuje na tragičan ishod:

– Povodom te kobne noći od kada ne može niko da ga pronađe, naglašavam da su svega godinu dana pre i ceo mesec decembar i sama sedmica već inače bili teški za njega. Nalazio se već u nekoj konfuziji, čudnoj situaciji u glavi i životu uopšte… Čudni ljudi, priče. Vrlo je izvesno da je on zaista u nešto nejasno uvučen, tj. da je upao u splet mutnih okolnosti. Moram reći da on nije tip kome pristaju alkohol i opijati, tj. to bi bilo vrlo pogubno za njega. Matematički proračuni mnogo liče na to da je negativan ishod cele situacije. Sve ostalo su rekle nadležne službe – zaključuje sagovornik.

Bonus video:

00:39

Deo trase kojom se kretao Matej Periš u noći nestanka

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.