SRPSKO SELO PUNO MANIJAKA! Na OVOM mestu čovek je silovao sina i pse, a to nije jedini slučaj!
Ilustracija, Foto: Profimedia, Stefan Kojić, Printscreen/Google Maps

JEZIVO

SRPSKO SELO PUNO MANIJAKA! Na OVOM mestu čovek je silovao sina i pse, a to nije jedini slučaj!

Selo kao da je prokleto!

Objavljeno: 14:49h

Čitavu Srbiju zgrozila je vest da su uhapšeni Nebojša M. (61) i maloletnik N. К. (17), osumnjičeni zbog silovanja devojčice S. V. (13), a da je njena majka znala šta se događa i da je ćerku čak i podvodila, u selu Deliblato.

Deda devojčice, Petar К. (67), otkrio je da je starija unuka pronašla eksplicitne slike u Nebojšinom telefonu, ali, kako kaže, devojčica iz straha nije reagovala.

JEDAN MOMAK VEĆ ROBIJA

Onim što se događalo ovaj čovek je potpuno šokiran, pošto je samo povremeno živeo sa ćerkom i unucima.

– Čuvam ovce po nekoliko nedelja, pa dođem kući da se okupam i presvučem. Moja mlađa unuka je pogana na jeziku, puši, neće da ide u školu. Jednom sam joj podviknuo kada sam čuo da je opsovala moju ćerku i zeta i izgrdio sam je. Ona ne želi da sluša, bahato se ponaša – objašnjava dalje deka.

Razgovarajući sa ovom porodicom, saznaje se da je devojčica prošle godine više puta bežala od kuće, piše Objektiv.

– Čeka da svi zaspimo, pa pobegne kroz prozor u Kovin. Odemo po nju, vratimo je, a ona uveče opet. Htela je da se uda za momka od 25 godina iz tog grada, a kada smo saznali da je imala intiman odnos sa njim, zvali smo i centar za socijalni rad. On je, koliko znamo, još iza rešetaka – navode iz ove porodice.

SELO MANIJAKA

Inače, ovo nije prvi slučaj navodnog zlostavljanja u ovom selu.

– Skoro svake godine neko bude uhapšen zbog sličnih, da ne kažem istih zlodela. Ne znam kakva ruža vetrova ovde duva, ali naše selo je ionako prazno, a ovakve bruke nas još više razaraju – rekao je jedan stariji meštanin.

Iz Deliblata je i Stevan Ć. osuđen na 11 godina zatvora zbog silovanja maloletne rođene sestre (14), kao i čovek koji je silovao sina i terao ga da gleda kako upražnjava odnose sa svojim psima.

1 / 4 Foto: Profimedia

HRONOLOGIJA

Još jedna maloletnica bežala od kuće kod silovatelja

U avgustu prošle godine, pripadnici policije uhapsili su R. S. (25) iz Kovina zbog sumnje da je počinio obljubu nad učenicom šestog razreda (13) iz sela Deliblato.

Kako se ranije pisalo, tvrdi se da je R. S. devojčicu obljubio više puta. Preciznije, ona je u nekoliko navrata bežala iz roditeljske kuće i dolazila kod njega u Kovin.

– Osumnjičeni je, prema dosadašnjim saznanjima, imao seksualne odnose sa 13-ogodišnjakinjom u više navrata, i to kada je devojčica dolazila kod njega u kuću. Slučaj je otkriven nakon što je tamošnji Centar za socijalni rad alarmirao policiju – rekao je izvor iz istrage.

Naime, devojčica živi u Deliblatu sa roditeljima, a ova porodica korisnik je socijalne pomoći. Roditelji, kao i nadležni iz Centra, znali su da ona odlazi kod osumnjičenog R. S. jer su je nekoliko puta, kada bi pobegla od kuće, pronalazili tamo i vraćali kući. Sve se dešavalo u prethodna tri meseca.

U krivičnoj prijavi policije osumnjičeni tereti se za krivično delo obljuba sa detetom za koje je zaprećena kazna od pet do 12 godina zatvora.

Policija
foto: RINA

OTAC SILOVAO ROĐENOG SINA, TERAO GA DA GLEDA DOK UPRAŽNJAVA SEKS SA SVOJIM PSIMA

U opsežnoj policijskoj akciji koja je sprovedena u maju 2018. godine, u kojoj je širom Srbije uhapšena 41 osoba zbog obljube dece, nasilja u porodici i zlostavljanja maloletnika, nalazi se i A.G. (56) iz mesta Deliblata.

On je uhapšen zbog sumnje da je u poslednje četiri godine silovao rođenog sina (17), te da ga je terao da ga gleda dok upražnjava seks sa svojim psima.

Izvor iz istrage tada je ispričao da se za jezivo zlostavljanje saznalo nedavno i sasvim slučajno, jer je dečak u školi bio žrtva vršnjačkog nasilja. Dok su policajci sa njim razgovarali o tom nasilju u školi, dečak je, na opšte iznanađenje, počeo da priča o užasnoj torturi koju je trpeo od oca.

- U početku je policajcima bilo teško da poveruju da je to zaista istina. Međutim, kasnije je psiholog u razgovoru sa dečakom zaključio da on govori istinu. Istragom je prikupljeno još dokaza i A.G. je uhapšen - navodi izvor.

Prema njegovim rečima, dečak je ispričao da ga je otac prvi put silovao kad je bio sedmi razred, a onda je to više puta ponovio.

- Osim što ga je obljubio analno, otac ga je terao i da ga dira po polnom organu i morao je da ga gleda dok masturbira. U više navrata je prisiljavao sina i da gleda dok on siluje svoje pse na imanju - priča sagovornik.

Policija
foto: Kurir/ Ana Paunković

U porodičnoj kući u Deliblatu nesrećni tinejdžer od rođenja živi samo sa majkom. Otac je povremeno insistirao da ga sin posećuje, a u poslednje četiri godine mu je život pretvorio u pakao.

- Ne mogu sada da pričam o tome. Možda jednog dana ispričam sve što mi je radio i kako mi je pretio... Moj otac je veoma opasan čovek i niko ne može da pretpostavi šta je sve radio u mladosti dok je bio u "zemunskom klanu" - tiho je pričao mladić, koji još uvek veruje očevim lažima daje bio pripadnik zloglasne bande.

Otac je tim izmišljotinama i držao sina u strahu, da bi mu lakše radio sve te jezive stvari.

- On je opasan i niko ne može ni da shvati koliko je opasan - kazao je prestravljeni dečak.

Dečakova majka ništa nije znala, naime, ona je tek nakon hapšenja monstruma saznala šta je njen sin preživeo.

- Ni ja još ne znam sve detalje. Čekam sina da se otvori i sve mi ispriča. Znam samo ono što sam tog dana čula u policiji... Ja nemam razloga da sumnjam u sina... Najvažnije mi je da se on oporavi od torture, a ja ću već presuditi onoj zveri - rekla je očajna majka tada.

Bonus video:

00:23

Hapšenje u Novom Sadu! Zaplenjeno 30kg narkotika

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.