JEZIVI DETALJI PODVOĐENJA MALOLETNICE IZ PANČEVA: Deca delila snimke odnosa drugarice sa muškarcima
Ilustracija, Foto: Profimedia

užas

JEZIVI DETALJI PODVOĐENJA MALOLETNICE IZ PANČEVA: Deca delila snimke odnosa drugarice sa muškarcima

N. M. (60) je po predlogu Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, juče nakon obavljenog saslušanja, određen je pritvor zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljuba sa detetom

Objavljeno:

Jezive fotografije i snimci seksualnog odnosa maloletne devojčice (13) iz okoline Pančeva pre nekoliko dana krenule su da kruže među njenim vršnjacima i đacima u školi, i kao takve došle do policije koja je u petak uhapsila N. M. (60), maloletnika (17) i njenu majku S. V. (68).

Osumnjičena trojka juče je saslušana u smederevskom tužilaštvu koje je odredilo pritvor do 30 dana majci devojčice i čoveku koji je obljubio dete.

- Krivična prijava podneta je i protiv jednog maloletnog lica (17), za koga postoje osnovi sumnje da je izvršio na štetu istog oštećenog deteta navedeno krivično delo i on je nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode. Prema dosadašnjim informacijama majka je svoju ćerku podvodila drugim muškarcima jer su teško živele. I pored nje ima nekoliko dece. Devojčica je bežala od kuće u nekoliko navrata kako bi se spasila svega što je morala da radi kako bi imali za život - kaže izvor "Telegrafa" blizak istrazi.

Podsećanja radi, N. M. (60) je po predlogu Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, juče nakon obavljenog saslušanja, određen je pritvor zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljuba sa detetom.

Prethodno, N. M. je u saradnji Višeg javnog tužilaštva u Smederevu i policije uhapšen i zadržan posle dobijanja informacije da je u svojoj kući, obljubio 13-godišnju devojčicu.

Takođe, uhapšena je i majka oštećenog deteta S. V. (38), zbog krivičnog dela zapuštanje i zanemarivanje maloletnog lica i posredovanje u vršenju prostitucije i uz krivičnu prijavu je privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu koje joj je nakon saslušanja predložilo određivanje pritvora, što je sud prihvatio i odredio joj pritvor do 30 dana.

Bonus video:

00:22

Žestok sudar u Tošinom bunaru, ima povređenih

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.