DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U ZEMUNU! Ubistvu prethodila žučna svađa, TELO I DALJE NA LICU MESTA!
Ilustracija, Foto: Profimedia, Google maps

užas

DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U ZEMUNU! Ubistvu prethodila žučna svađa, TELO I DALJE NA LICU MESTA!

Uviđaj je i dalje u toku, a kako se navodi, dvojica radnika imali su i ranije nesuglasice, a ubistvo je samo kulminacija svega toga

Objavljeno:

Jutros se u Zemunu dogodio nezapamćeni zločin, kada je kolega (45) nožem usmrtio kolegu (32) na radnom mestu.

Kako Kurir nezvanično saznaje, ubistvu su prethodile svađa i tuča - njih dvojica su se prvo potukli a onda je jedan potegao i nož.

- Ono što je sigurno je da se ubistvo dogodilo izvan kruga fabrike koja se bavi pravljenjem betona, na mestu događaja su četiri policijska automobila. Ubijeni radnik je imao samo 32 godine, a radnik koji ga je ubio ima je 45 godina nakon toga i uhapšen - javljaju sa mesta zločina.

00:26

Prvi snimci sa mesta ubistva sa Batajničkog druma

Krvavi pir radnika odigrao se u ranim jutarnjim časovima, a iz fabrike navode da nemaju nikakve informacije o ovom zločinu.

- Tragični događaj desio se jutros nešto posle šest časova. U fabrici su nam rekli da nemaju nikakve informacije o događaju, a iz policije su rekli da je uviđaj u toku. Ubistvu je prethodila svađa, nakon čega je četrdesetpetogodišnji radnik ispred fabrike sačekao svog kolegu gde ga je i ubio. Telo je i dalje na mestu zločina. Sve su ovo nezvanične informacije - javalju reporteri.

Uviđaj je i dalje u toku, a kako se navodi, dvojica radnika imali su i ranije nesuglasice, a ubistvo je samo kulminacija svega toga.

Bonus video:

00:13

Sudar najmanje 10 automobila na naplatnoj rampi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.