NENAD PERIŠ DOBIO MISTERIOZNU PORUKU SA NEPOZNATOG BROJA! Pisala je ADRESA!
Nestali Matej Periš i njegov otac Nenad, Foto: TV Pink Printscreen, Facebook.com

POTRAGA U TOKU

NENAD PERIŠ DOBIO MISTERIOZNU PORUKU SA NEPOZNATOG BROJA! Pisala je ADRESA!

Periš je i dalje u Beograd

Objavljeno: 16:27h

Matej Periš (27) iz Splita nestao je u noći između 30. i 31 decembra prošle godine, a njegov otac Nenad već 50 dana traži sina i kako sam tvrdi "biće veliko iznenađenje, ako ga živog nađe".

- U utorak mi je stigla poruka sa meni nepoznatog broja. Tu je samo pisala adresa, a pošiljalac mi je tvrdio da ako odem tamo naći ću živog sina jer ga on viđa. U njoj nije pisao grad, pa sam morao da zovem i hrvatsku policiju. Beogradska policija je bila na adresi i u pitanju je jedna stambeno-poslovna zgrada. Međutim, to nije bio Matej. Ovim putem se zahvaljujem srpskoj policiji na profesionalnom radu koji mi uliva poverenje da će mog sina naći - kaže za "Telegraf.rs" Nenad Periš, otac nestalog Mateja.

Periš je i dalje u Beogradu. Suprugu i dve ćerke nije video skoro dva meseca. Kako sam tvrdi, dok je u Srbiji, gaji nadu da će naći sina.

- U kontaktu sam sa policijom. Sve što saznam prosleđujem inspektorima, od informacija do snimaka. Mogu vam reći da je prošlo 50 dana i da će biti veliko iznenađenje, ako ga nađem živoga. Samo ću ga zagrliti i povesti kući - kaže Periš.

Mladi Splićanin nestao je poslednjeg dana prošle godine kada je u majci kratkih rukava napustio beogradski klub "Gotik". On je tri puta pokušao da zaustavi taksi. Poslednji put je snimljen u blizini Save. Signal njegovog mobilnog telefona uhvaćen je dva i po sata kasnije kod Velikog ratnog ostrva.

Podsetimo, potraga za Matejem Perišom ne jenjava. Od njegovog nestanka prošlo je 49 dana, a sad se na društvenim mrežama pojavio do sada neviđeni video-snimak na kom se vidi nasmejani Matej koji uživa uz pesmu Olivera Dragojevića sa prijateljem na brodu.

Kako se navodi na Instagramu video je nastao 2019. godine.

Na njemu se vidi Matej ali se čuje i njegov glas što može da pomogne u njegovoj potrazi, s obzirom na to da postoji mogućnost da sad ne izgleda kao što je izgledao.

1 / 4 Foto: Instagram/pronadjimomatejaperisa

Mladić za kojim se traga 49 dana u video peva pesmu “Sreća”.

Stihovi Dragojevićevog hita, koji je Matej s osmehom i vrlo raspoloženo pevao, glase: “Našao sam mir na slobodi, u praznoj postelji i hladnoj sobi i kako to opisati ne mogu od sreće disati. Našao sam mir na drugoj strani nemam osjećaj da netko fali, kako to opisati ne mogu od sreće disati”.

Ispod videa nizali su se komentari: “Matej, vrati se”, “Čekamo te, plavi dečače”, ali i komenatr: “Možda je stvarno negde pronašao svoj mir, kako je to tada pevao”.

Jedan korisnik Instagrama prokomentarisao je i:

– Ovaj video me je skroz dotukao, molim Boga da se pojavi živ i zdrav i da usreći svoje najmilije, ali i sve nas!

Bonus video:

00:39

Deo trase kojom se kretao Matej Periš u noći nestanka

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.