STIGLA KAZNA ZA BAHATU MANEKENKU! Jovana Švonja divljala brzinom od 196 kilometara na sat, to će je SKUPO koštati!
Jovana Švonja, Foto: Printscreen/Instagram

akcija policije

STIGLA KAZNA ZA BAHATU MANEKENKU! Jovana Švonja divljala brzinom od 196 kilometara na sat, to će je SKUPO koštati!

Manekenka je često u žiži interesovanja srpskih i italijanskih medija gde njen suprug i nekadašnji reprezentativac Srbije Filip Đorđević igra već godinama

Objavljeno: 09:49h

Gostujući u Jutarnjem programu, Aleksandar Radenković iz Uprave saobraćajne policije je istakao da je poznata manekenka Jovana Švonja sankcionisana u skraćenom postupku zbog nasilničke vožnje. Kao što je poznato, supruga bivšeg reprezentativca Srbije i fudbalera Crvene zvezde, vozila je preksinoć BMW brzinom od 196 kilometara na sat sa svoje dvoje dece na putu Beograd-Šid gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas.

Njoj je izrečena novčana kazna u visini od 120.000 dinara, devet meseci zabrane upravljanja motornim vozilom, i 15 kaznenih poena, što su sankcije ispod zakonskog minimuma.

Tako ekstremni slučajevi, kaže Aleksandar, nisu baš svakidašnji, ali su imali slučajeve da roditelji voze decu pod dejstvom alkohola i da izazovu nesreću u kojoj strada osoba u drugom vozilu.

"Ovaj slučaj je privukao pažnju jer se radi o poznatoj osobi, mi bismo voleli da se o tome više piše i kada je reč o anonimnim osobama jer je, to poražavajuća činjenica da neko sa dvoje dece vozi 196 na sat. I to je, u krajnjem slučaju nasilnička vožnja", istakao je Radenković.

Manekenka je često u žiži interesovanja srpskih i italijanskih medija gde njen suprug i nekadašnji reprezentativac Srbije Filip Đorđević igra već godinama.

(Espreso/RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.