HAPŠENJE PLJAČKAŠA BANAKA U BG: Izvlače ga iz kola usred grada i bacaju na zemlju, nije stigao ni da mrdne! (VIDEO)
Foto: MUP, Ilustracija

Akcija policije

HAPŠENJE PLJAČKAŠA BANAKA U BG: Izvlače ga iz kola usred grada i bacaju na zemlju, nije stigao ni da mrdne! (VIDEO)

D.K. (1994) u periodu od juna do septembra ove godine izvršio pet razbojništava – četiri u poštama na opštinama Čukarica, Obrenovac i Zvezdara i jedno razbojništvo u banci na Vračaru, koje je oštetio za više od šest miliona dinara
Objavljeno: 11:55h

Intenzivnim operativnim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova rasvetlili su više razbojništava u poštama i bankama na području Beograda i uhapsili D.K. (1994), zbog sumnje da je izvršio ova krivična dela, saopštila je policija.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On se sumnjiči da je u periodu od juna do septembra ove godine izvršio pet razbojništava – četiri u poštama na opštinama Čukarica, Obrenovac i Zvezdara i jedno razbojništvo u banci na Vračaru, koje je oštetio za više od šest miliona dinara.

Krivična dela je, kako se sumnja, izvršio tako što je dolazio do ovih pošta i banke i osmatrao ih, a potom maskiran ulazio u objekte i uz pretnju pištoljem od radnika uzimao novac.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela razbojništva, D.K. će uz krivičnu prijavu biti sproveden Višem javnom tužilaštvu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.