PREDLOŽEN PRITVOR OSUMNJIČENOM ZA SVIREPO UBISTVO U NOVOM SADU!
Kristijan Kostić, Foto: Printscreen

HOROR

PREDLOŽEN PRITVOR OSUMNJIČENOM ZA SVIREPO UBISTVO U NOVOM SADU!

Povodom ovog događaja, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu nastavlja da sprovodi istragu, u okviru koje će hitno preduzimati sve dokazne radnje, dok će dalje procesne odluke donosti u skladu sa zakonom, o kojima će javnost biti blagovremeno obaveštena

Objavljeno: 17:43h

Povodom događaja koji je izazvao uznemirenje javnosti i koji se dogodio u Novom Sadu u sredu u jutarnjim časovima, u ulici Kosovskoj, kada je na pri izvršenju razbojništva na svirep način lišen života Kristijan Kostić iz Novog Sada, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu obaveštava javnost da je tužilaštvo donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv R.Đ. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Teško ubistvo, kažnjivo kaznom zatvora u trajanju od najmanje 10 godina ili doživotnim zatvorom.

U saradnji sa Policijskom upravom u Novom Sadu, na osnovu naloga javnog tužilaštva, posle izvršenog krivičnog dela, istog dana, uhapšen je osumnjičeni R.Đ., te mu je bilo određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova, piše u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu.

Osumnjičeni je u zakonskom roku priveden u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu, gde je saslušan na okolnosti izvršenja krivičnog dela, nakon čega je tužilaštvo Višem sudu u Novom Sadu predložilo određivanje pritvora prema osumnjičenom R.Đ. zbog opasnosti od bekstava, opasnosti od uticaja na svedoke, opasnosti od ponavljanja krivičnog dela, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Povodom ovog događaja, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu nastavlja da sprovodi istragu, u okviru koje će hitno preduzimati sve dokazne radnje, dok će dalje procesne odluke donosti u skladu sa zakonom, o kojima će javnost biti blagovremeno obaveštena.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.