NAGODILA SE DRŽAVNA STARLETA! Evo koliko je kažnjena Dušica Jevđenović!
Foto: Zorana Jevtić

Strašno!

NAGODILA SE DRŽAVNA STARLETA! Evo koliko je kažnjena Dušica Jevđenović!

Ona neće ići u zatvor osim ako u periodu od pet godina ne počini novo krivično delo. Njen brat Ivan, koji je takođe osuđen za napad na službeno lice, osuđen je na 18 meseci uslovnog zatvora, sa rokom provere od četiri godine
Objavljeno: 11:33h

Jutros je u sudu zaključen i usvojen sporazum kojim je Dušica Jevđenović priznala krivicu za krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jevđenovićeva neće ići u zatvor osim ako u periodu od pet godina ne počini novo krivično delo. Njen brat Ivan, koji je takođe osuđen za napad na službeno lice, osuđen je na 18 meseci uslovnog zatvora, sa rokom provere od četiri godine.

Podsećeamo, Dušica Jevđenović (26), nekadašnja savetnica u Ministarstvu spoljnih poslova, okrivljena je da je u junu prošle godine suzavcem napala policajce koji su privodili njenog brata Ivana, koji im je prethodno pretio gasnim pištoljem.

foto: Zorana Jevtić

Tokom intervencije Jevđenovićeva je vređala policajce, govorila im da ne znaju s kim se kače i pretila im diplomatskim pasošem. Zatim je policajca Bojana Milenkovića isprskala suzavcem, usled čega se ovaj, prema njegovom iskazu, onesvestio.

Jevđenovićevoj, inače, ovo nije jedini bahati ispad, s obzirom na to da je (u toku službovanja u MSP) bila gonjena i za jednu saobraćajku koju je izazvala.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.