BAGZI: Legija naredio da ubijemo Ćuruvijine ubice!
Foto: Profimedia

Svedočenje u suDu

BAGZI: Legija naredio da ubijemo Ćuruvijine ubice!

- Pratili smo ga ali on je vozio brzo i preticao preko pune linije, pa smo ga izgubil iz vida i odustali od praćenja. Nakon toga smo otišli u Šilerovu - rekao je Bagzi koji ima status zastićenog svedoka
Objavljeno: 09:02h

Svedok saradnik Dejan Milenković Bagzi izjavio je danas u Specijalnom sudu da je po naređenju Dušana Spasojevića Šiptara, ubijenog vođe zemunskog klana, trebalo da ubije Miroslava Kuraka i Ratka Romića koji su sada optuženi za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Milenković je rekao da je taj zadatak dobio od Spasojevića, a da je ubistvo naredio Milorad Ulemek Legija.

"Dušan nam je rekao da ih pratimo i ubijemo. Igrali smo fudbal u Milana Rakića i Gradskom Supu. Ja, Miloš Simović i Aleksandar Simović smo ih pratili i ustanovili da Kurak vozi džipa. Jednog dana smo ga videli kod Gradskog Supa kako seda u džip. Pratili smo ga ali on je vozio brzo i preticao preko pune linije, pa smo ga izgubil iz vida i odustali od praćenja. Nakon toga smo otišli u Šilerovu", rekao je Bagzi koji ima status zastićenog svedoka.

Kako je Milenković naveo tada im je Spasojević rekao da se čuo sa Legijom koji im je rekao da se odustanu od ubistva ove dvojice, jer je stupio, u kontakt sa njima.

"Tada nismo znali zbog cega treba da ih ubijemo. Kasnije smo saznali da su oni ubili Slavka, a Miloš Simović nam je kasnije rekao da su oni pripadnici DB-a", rekao je Milenković.

Bagzi je rekao da je Dušan Spasojević Šiptar odavao informacije Šešelju i da mu je on rekao da su Romić i Kurak ubili Slavka Ćuruviju.

"On je bio njegov laufer, mi i Milorad Bracanović", rekao je Milenković koji je naveo da je Spasojeviću verovatno odgovaralo da oda informacije Šešelju o svim ubistvima jer je znao da će tako izaći u javnost.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.