VELJA I MARE PONOVO NA SASLUŠANJU: Ispitaće ih crnogorski tužilac?
Marko Miljković i Veljko Belivuk, Foto: Ana Paunković/Stefan Stojanović/Nikola Anđić

klan veljka belivuka

VELJA I MARE PONOVO NA SASLUŠANJU: Ispitaće ih crnogorski tužilac?

Njima se na teret stavlja izvršenje dva ubistva - Adisa Spahića i Damira Hodžića

Objavljeno:

Crnogorski tužioci danas bi u zgradi Specijalnog suda u Beogradu, u Ustaničkoj ulici, ponovo trebalo da saslušaju Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i Nebojšu Jankovića, prenosi Pobjeda.

Kako navodi ovaj portal, crnogorski tužilac koji radi na slučaju rasvetljavanja ubistva Adisa Spahića i Damira Hodžica doputovao je u Srbiju kako bi uzeo izjave od trojice osumnjičenih, koji su u pritvoru u Beogradu zbog sumnje da su stvorili kriminalnu ogranizaciju i izvršili ubistva u Crnoj Gori.

- Saslušanje je planirano da se obavi u Tužilaštvu za organizovani kriminal. Belivuk, Miljković i Janković su ranije saslušani uz prisustvo crnogorskog glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića i tužioca Saše Čađenovića. Oni su tada negirali krivicu, a kako su istakli, detaljnu odbranu su najavili da će izneti kada budu dobili sve spise, s obzirom na to da je dotad stigla samo naredba o sprovođenju istrage. Njima se na teret stavlja izvršenje dva ubistva - Adisa Spahića i Damira Hodžića - prenosi crnogorski portal.

1 / 4 Foto: MUP

Oni podsećaju da je kriminalnoj organizaciji, čiji je vođa prema sumnjama tužilaštva susedne države bio Belivuk sa NN osobama, na teret stavljena i likvidacija "škaljarca" Mila Radulovića, zvanog Kapetan.

Radulović je otet 14. oktobra 2020. godine, na dan kada su u naselju Spuž ubijeni Damir Hodžić i njegov zet Adis Spahić. Radulović je tada, kako se sumnja, iz Spuža prebačen na tajnu lokaciju na području Kotora, gde je i ubijen. Njegov skaj telefon, kako se sumnja, iskoristili su da istog dana u kuću strave u Ritopeku namame i ubiju Lazara Vukićevića.

Bonus video:

00:58

OTAC MAJKA I DETE USRED NOĆI U KOTEŽU IZBACILI IZ GEPEKA DŽAK! U njemu su bila ŽIVA BIĆA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.