UŽAS U RESNIKU: Manijak  SILOVAO devojku na sedeljci!
Foto: Shuterstock

PRIVEDEN PRAVDI

UŽAS U RESNIKU: Manijak SILOVAO devojku na sedeljci!

Beogradska policija uhapsila je Nemanju S. (21) zbog sumnje da je u oktobru ove godine, na jednoj sedeljci u Resniku silovao M. A. (22)
Objavljeno:

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zločin se dogodio 7. oktobra u kući druga uhapšenog mladića. Žrtva je policiji ispričala da ju je najbolja drugarica pozvala da idu na žurku kod njenog dečka, čiji su roditelji otputovali van grada. Ne sluteći ništa, ona je prihvatila poziv. Međutim, kada su ušli u kuću, shvatila je da su njih dve i Nemanja S. jedini gosti.

- Radilo se o dečku njene najbolje drugarice i njegovom drugu, pa se nije uplašila. Mislila je da će se malo družiti, ne sluteći šta joj se sprema - kaže izvor.

Zovete centralu MUP Srbije? Od danas, to možete činiti samo na ovom (novom) broju!

Njena drugarica je u neko doba otišla sa dečkom u sobu na drugom kraju kuće, gde su imali seks, a M. A. je ostala sama sa napasnikom, koji je tada počeo da je spopada.

PROFESOR GODINU DANA SILOVAO DEVOJČICU (12): Putovao s njom po celoj državi, otkriveni jezivi detalji zlostavljanja! (FOTO)

- Tražio je da i oni imaju seks, ali ga je ona uporno odbijala. Postajao je sve navalentniji, o čemu je M. A. pokušala da obavesti svoju drugaricu putem SMS-a, ali ova nije videla poruke. Situacija je bila sve napetija, M. A. je već bila prestravljena, pa je u jednom trenutku i pozvala drugaricu mobilnim telefonom u nadi da će doći s dečkom i zaustaviti napasnika, ali ona nije odgovarala ni na pozive - dodaje sagovornik.

Kada je Nemanja S. shvatio da neće ostvariti to što je naumio, za M. A. je počeo pakao. Zgrabio ju je za kosu i odvukao u jednu od soba, gde ju je silovao. Nakon toga je nesrećnu devojku pustio, a ona je plačući istrčala i otišla svojoj kući.

- Sutradan, kada se pribrala, prijavila je policiji šta se dogodilo. Inspektori su razgovarali i sa njenom drugaricom i njenim dečkom, koji su tvrdili da ništa nisu čuli i da ni Nemanju ni M. A. nisu zatekli kada su se vratili u sobu. Kada je čuo da ga je prijavila za silovanje, Nemanja S. je pobegao i skrivao se sve do hapšenja - dodaje sagovornik.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.