DETALJI JEZIVE NESREĆE KOD ŠAPCA: Vozač zadobio PRELOM BUTNE KOSTI, umro u URGENTNOM
Nesreća, Foto: RINA

TRAGEDIJA

DETALJI JEZIVE NESREĆE KOD ŠAPCA: Vozač zadobio PRELOM BUTNE KOSTI, umro u URGENTNOM

Kada su videli potpuno smrskan automobil, brojni vozači koji su se zatekli na mestu nezgode nisu mogli da veruju da je vozač automobila zadobio samo prelom butne kosti

Objavljeno:

U direktnom sudaru automobila i autobusa, na magistralnom putu Šabac - Loznica, kod mesta Duvanište, danas oko 11.30 nastradao je B. S. (66) iz Loznice. Vozač automobila se kretao iz pravca Loznice i iz još neutvrđenih razloga prešao u suprotnu kolovoznu traku i udario u autobus prevoznika "Raketa".

Očevici navode da je udarac bio jak, zbog čega se auto odbio u kanal pored puta. Automobil je potpuno smrskan, a vozač B. S. je zadobio prelom butne kosti.

Transportovan je u šabačku bolnicu, gde mu je posle pola sata pozlilo i preminuo je oko 14 časova u Urgentnom prijemu.

Kada su videli potpuno smrskan automobil, brojni vozači koji su se zatekli na mestu nezgode nisu mogli da veruju da je vozač automobila zadobio samo prelom butne kosti.

On je brzo transportovan u bolnicu, međutim nije ni stigao do operacione sale.

Aleksandar Protić, vršilac funkcije javnog tužioca rekao je za Telegraf.rs da će istragom biti utvrđen uzrok nezgode.

Nezvanično, izvor Telegrafa otkrio je da lekari sumnjaju da je vozač imao srčani udar za volanom. Uviđaj su obavili pripadnici policije i Osnovnog javnog tužilaštva iz Šapca, zbog čega je saobraćaj na ovom putu bio blokiran do 13 sati. Više detalja znaće se nakon obdukcije koju je naredio tužilac.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.