ANĐELI PRETI KAZNA DO 12 GODINA ZATVORA? Sumnja se da je pod uticajem ALKOHOLA dve drugarice ODVELA U SMRT
Vladičin Han, Foto: Facebook

DETALJI

ANĐELI PRETI KAZNA DO 12 GODINA ZATVORA? Sumnja se da je pod uticajem ALKOHOLA dve drugarice ODVELA U SMRT

Ona je u sredu otpuštena iz bolnice, a prema najavama trebalo bi, pored OJT i Više tužilaštvo da uzme izjavu od nje

Objavljeno:

Devojka Anđela S. nalazi se u pritvoru zbog sumnje da je pre sedam dana u Vladičinom Hanu sa još tri drugarice kolima sletela u Južnu Moravu i tom prilikom dve nastradale, ukoliko se dokaže njena krivica preti joj kazna zatvora do 12 godina, saznaje Telegraf. rs

1 / 4 Foto: Facebook

Prema informacijama Telegrafa, osumnjičenoj A. S. stavlja se na teret da je 29. januara ove godine umišljeno učinila krivično delo, jer je upravljala vozilom sa probnom dozvolom u vremenu kada istom nije smela da upravlja, pod uticajem alkohola, kao i da je upravljala vozilom neprilagođenom brzinom, osobinama i stanju puta, vidljivosti, preglednosti i atmosferskim prilikama.

Kako je potvrđeno iz VJT, druga preživela devojka iz automobila koji je sleteo u reku, K. M. biće saslušana prvo od strane Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu.

Ona je u sredu otpuštena iz bolnice, a prema najavama trebalo bi, pored OJT i Više tužilaštvo da uzme izjavu od nje.

Rezultati obdukcije za Katarinu Petković, koja je u utorak nađena u reci, nisu još poznati. Njihova drugarica Anđela M. život je izgubila, prema nalazima obdukcije, jer se utopila u reci.

Podsećanja radi, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 4 sata u subotu ujutru, kada je "golf" kojim je upravljala Anđela S. sleteo sa kolovoza u Južnu Moravu kod Vladičinog Hana, stradale su dve devojke, od njih četiri koliko ih je bilo u vozilu.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.