NOVI DETALJI JEZIVE TRAGEDIJE U PETROVCU: Ubica učiteljice ostao invalid!

STIGLA GA KAZNA

NOVI DETALJI JEZIVE TRAGEDIJE U PETROVCU: Ubica učiteljice ostao invalid!

Obdukcioni nalaz tela ubijene Brankice Tošić pokazao je da je smrt nastupila nakon šest uboda nožem u srce i pluća, zbog čega je nastupila njena trenutna smrt
Objavljeno: 11:06h

Vladica Tošić (51) iz Petrovca na Mlavi koji je u petak ujutru nožem ubio suprugu učiteljicu Brankicu Tošić (49) nalazi se u teškom zdravstvenom stanju. Pošto se slupao autom bežeći od policije, on je zadobio povrede kičme i vrata, zbog kojih je trenutno paralizovan, a izgubio je i moć govora. On je najpre dovežen u petrovačku bolnicu, a onda, zbog težine povreda hitno prebačen u beogradski Urgentni centar, gde je pod stalnim nadzorom policije.

- Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, Viši sud je osumnjičenom odredio pritvor do 30 dana i pokrenuo istragu za krivično delo ubistvo - tvrdi izvor blizak istrazi. U međuvremenu, u Opštoj bolnici u Požarevcu izvršena je obudkcija tela Brankice Tošić, kojom je utvrđeno da je njena smrt nastupila nakon šest uboda nožem. Sečivo noža njoj je nanelo teške povrede u predelu srca i pluća, zbog čega je nastupila njena trenutna smrt. (Espreso. rs/Izvor: Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.