Detalji strašne tragedije u Senti: Potraga za nestalom devojčicom i DALJE TRAJE!
Foto: Dragan Kadić

Ni traga ni glasa od nje

Detalji strašne tragedije u Senti: Potraga za nestalom devojčicom i DALJE TRAJE!

Za sada nema naznaka da se radi o nasilnoj smrti. Istinu znaju njeni maloletni školski drugari koji su joj kobne večeri 25. novembra pravili društvo. Zna se, naime, da su oko 22 časa s njom na mostu bila dvojica 17-godišnjaka
Objavljeno: 09:36h

Potraga za srednjoškolkom Barbarom Vitez iz Sente traje neprekidno više od 48 sati. Tinejdžerka je pala s mosta u Tisu dok je s prijateljima išla u grad na proslavu rođendana.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nezvanično, u pitanju je nesrećni slučaj koji se dogodio posle pentranja na most grupe mladih Senćana, među kojima je bila i nastradala devojka.

"Večernje novosti" saznaju da za sada nema naznaka da se radi o nasilnoj smrti. Istinu znaju njeni maloletni školski drugari koji su joj kobne večeri 25. novembra pravili društvo. Zna se, naime, da su oko 22 časa s njom na mostu bila dvojica 17-godišnjaka.

NESTALA DEVOJČICA IZ KIKINDE Šetala po konstrukciji mosta, pa upala u Tisu!

Barbara je, prema jednoj verziji, pod okriljem mraka, pokušala da stane na platformu za intervencije koja se nalazi ispod metalne konstrukcije, odmah uz jedan od stubova. Zakoračila je, međutim, uprazno i sunovratila se u ambis. Mladići očevici nedugo potom obavestili su policiju o tome šta se desilo. Usledio je uviđaj, koji je obavila Katarina Segedinski, senćanski dežurni tužilac. Sutradan, već u ranim jutarnjim satima, na Tisi su se, adekvatno opremljeni, obreli odvažni članovi senćanskog Spasilačkog tima koje predvodi Nandor Baranji. Potraga za telom utopljenice zasad nije dala rezultate.

"Pretražujemo svaki deo vodotoka u senćanskom rečnom pojasu nizvodno prema Adi " objasnio je za list je Nandor Baranji. "Koristimo i dubinski sonar koji prepoznaje sve zaronjeno što mu se nađe u vidokrugu. Ali zasada ništa."

Još nema uslova za angažovanje ronilaca. Po Baranjiju, za pet do osam dana telo će sigurno izroniti.

Strašna vest o nestanku mlade sugrađanke u hladnoj Tisi prostrujila je kao vihor Sentom i mnogo rastužila meštane. Barbara jebila primerna učenica prvog razreda Ekonomsko-trgovinske škole u svom gradu. Dobro je učila i uzorno se, na svakom koraku, ponašala, kažu svi koji su je poznavali.

Nesrećna majka kaže kako joj je ćerka, vrativši se iz škole, rekla da nešto kasnije ide na žurku u piceriju kod autobuske stanice. Neko od njenih drugara slavio je rođendan. Javila se kasnije telefonom, poručivši da će pre ponoći biti u gradu. Bio joj je to, kazuju njeni ukućani, do sada treći izlazak u grad. Pošla je na zabavu, a otišla u smrt.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.