TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD LAZAREVCA: Poginuo mladić (29), povređeni otac i ćerka!
Foto: Dragan Kadić

CRNA SERIJA NA DRUMOVIMA

TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD LAZAREVCA: Poginuo mladić (29), povređeni otac i ćerka!

- Sudarili su se automobili marke "jugo" i "pasat". Mladić koji je vozio preminuo je na licu mesta, a u drugom automobilu bili su otac i ćerka. Njih dvoje su prevezeni kolima hitne pomoći u Urgentni centar - kažu iz Doma zdravlja "DR Đorđe Kovačević Lazarevac"
Objavljeno: 07:36h

Mladić (29) poginuo je sinoć u udesu koji se oko 21 sat večeras dogodio na deonici puta od Lazarevca do Ljiga kod Dudovice.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Sudarili su se automobili marke "jugo" i "pasat". Mladić koji je vozio preminuo je na licu mesta, a u drugom automobilu bili su otac i ćerka. Njih dvoje su prevezeni kolima hitne pomoći u Urgentni centar - kažu iz Doma zdravlja "DR Đorđe Kovačević Lazarevac".

Saobraćaj na državnom putu I B reda broj 22, na deonici puta od Lazarevca do Ljiga, kod Dudovice, normalizovan je i odvija se nesmetano.

Prethodno su "Putevi Srbije" saopštili da je zbog saobraćajne nesreće obustavljen saobraćaj na deonici od Lazarevca do Ljiga, kod Dudovice.

"Putevi Srbije" apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.