MISTERIJA NJEGOVOG NESTANKA KOD BETON HALE DO DANAS NIJE OTKRIVENA! Dve godine kasnije gubi se trag Mateja Periša
Potraga za Matejem iz Splita, Foto: Stefan Stojanovic

jezivo

MISTERIJA NJEGOVOG NESTANKA KOD BETON HALE DO DANAS NIJE OTKRIVENA! Dve godine kasnije gubi se trag Mateja Periša

Dve godine kasnije u noći između 30. i 31. decembra kod Beton hale Matej Periš (27) iz Splita nestao je nakon izlaska iz beogradskog kluba "Gotik"

Objavljeno: 14:21h

Intenzivna potraga za nestalim mladim Splićaninom Matejom Perišom (27) traje već tri dana, pre dve godine na gotovo istom mestu, kod Beton hale gde se Spićaninu gubi trag, stradao je i Mihail Herman (33).

Naime, u novembru 2019. godine jedan nemački državljanin je tada beogradskoj policiji prijavio je nestanak njegovog prijatelja 33-godišnjeg Mihaila Hermana, takođe Nemca. Herman je poslednji put viđen u jednom noćnom klubu na Savi, kada se odvojio od grupe prijatelja.

Herman je policijska patrola pronašla u lokvi krvi. Kako se pretpostavilo tada on je oko 4:30 pao sa krova Beton hale na terasu jednog od lokala, sa visine od oko šest metara, a odatle na šetalište.

1 / 5 Foto: Stefan Stojanovic

Herman je bez svesti i u alkoholisanom stanju, odmah je prevezen u Urgentni centar, gde je nažalost preminuo. Tada se sumnjalo da je gurnut ili da ga je neko udario tupim predmetom, međutim to je ostalo nerazjašnjeno, a njegova smrt misterija do danas.

Dve godine kasnije u noći između 30. i 31. decembra kod Beton hale Matej Periš (27) iz Splita nestao je nakon izlaska iz beogradskog kluba "Gotik". Oko 2.30 gubi mladiću koji je s društvom došao u Beograd na doček Nove godine gubi se trag.

Njih sedmoro u četvrtak uveče najpre je otišlo na večeru u jedan restoran u Beton hali, a onda u klub "Gotik". Kada je u jednom momentu društvo shvatilo da Mateja već neko vreme nema, počeli su da ga traže unutra. Na izlazu iz kluba, shvatili su da je njegova jakna ostala u garderobi.

Nastavili su potragu i okolo. Drugovi su nakon potrage otišli u smeštaj, gde su se nadali da će ujutro doći. Kada se to nije desilo, kontaktirali su sa policijom. U Beograd je u nedelju stigao i Nenad Periš, otac nestalog mladića koji je više puta istakao da veruje srpskoj policiji kao i da samo želi da nađe sina.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestalom mladiću moli se da o tome obavesti MUP Srbije ili da se javi na broj telefona koji je porodica navela kao kontakt: +38598432700.

Bonus video:

00:39

Deo trase kojom se kretao Matej Periš u noći nestanka

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.