NIKAD NEĆEMO SAZNATI KO JE MOĆNIK KOJI JE DIVLJAO CENTROM BEOGRADA? (VIDEO,  NE VIDEO, ISTO NAM SE HVATA)
Foto: Youtube printscreen

biće žestoka kazna, ili NE?!

NIKAD NEĆEMO SAZNATI KO JE MOĆNIK KOJI JE DIVLJAO CENTROM BEOGRADA? (VIDEO, NE VIDEO, ISTO NAM SE HVATA)

Utvrđeno je da je korisnik vozila pravno lice, a odgovornom licu firme dostavljen je poziv da se, u skladu sa odredbama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, u roku od osam dana izjasni o identitetu osobe koje je u vreme izvršenja prekršaja upravljala vozilom
Objavljeno: 16:41h

Hajde da se kladimo: vozač belog Mercedesa koji je pre neko veče divljao centrom Beograda - nikad neće biti poznat javnosti!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Razlog: sirotinja ne vozi bele mečke i ne divlja ovako po gradu, a oni koji ih voze, divljajući, nikad ne odgovaraju pred zakonom! Ali, hajde, daćemo šansu državi da dokaže da nismo u pravu.

Evo šta je saopštio MUP:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova identifikovali su korisnika belog „mercedesa“, kojim je u Francuskoj ulici u Beogradu obavljeno preticanje kolone vozila kolovoznom trakom za vozila iz suprotnog smera.

Utvrđeno je da je korisnik vozila pravno lice, a odgovornom licu firme dostavljen je poziv da se, u skladu sa odredbama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, u roku od osam dana izjasni o identitetu osobe koje je u vreme izvršenja prekršaja upravljala vozilom.

DRŽAVO, PRONAĐI OVOG KRETENA I ODUZMI MU AUTO! Srbija zgrožena divljačkom vožnjom u centru BG (VIDEO)

Ukoliko korisnik vozila u datom roku ne dostavi podatke o identitetu vozača, protiv pravnog lica i odgovornog lica biće podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka.

Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima propisuje da je vlasnik, odnosno korisnik vozila dužan da, na zahtev policijskog službenika, da podatke o identitetu lica kome je dao vozilo na upravljanje, odnosno korišćenje.

Za ovaj prekršaj, Zakon predviđa kaznu u iznosu od 100.000 do 800.000 dinara, a za odgovorno lice u pravnom licu od 6.000 do 50.000 dinara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.