INCIDENT na suđenju Aleksandru Mitroviću, sinu vlasnika Pinka!
Foto: Dragan Kadić

Brani se sa slobode

INCIDENT na suđenju Aleksandru Mitroviću, sinu vlasnika Pinka!

Aleksandar Mitrović je optužen da je 18. jula 2013. godine izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradala Andrea Bojanić (17)
Objavljeno: 07:36h

Na jučerašnjem suđenju Aleksandru Mitroviću (23), sinu Željka Mitrovića, optuženom da je 18. jula 2013. godine izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradala Andrea Bojanić (17), desio se incident, objavio je "Alo".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Incident se desio kada je Mitrovićev branilac pitao svedoka nesreće Dalibora Petrovića da li je video Andreu na razdelnom ostrvu tokom njenog prelaženja ulice, nakon čega je stručni savetnik tužilaštva, kako Milisavljević tvrdi, braniocu pokazao srednji prst, pa je sudija to uneo u zapisnik.

Petrović je juče u Prvom osnovnom sudu u Beogradu ispričao da je video trenutak kada je automobil udario devojku.

foto: Dragan Kadić

- Bio sam toliko traumiran, da nisam mogao da izvadim telefon da pozovem Hitnu pomoć, pa sam nastavio ka Bulevaru kralja Aleksandra - rekao je on, a na pitanje punomoćnika Andreine majke Saše Petrovića, koji je i devojčicin očuh, da li je bio na uviđaju, očevidac je rekao da je dan nakon nesreće zvao Televiziju „Pink“.

- Sutradan sam video na televiziji detalje nesreće, pa sam pozvao Televiziju „Pink“ i dao im svoje podatke, nakon čega me je odmah pozvala policija. Moja stvar je koga ću ja da zovem i koju televiziju ću da gledam - naglasio je očevidac nesreće na pitanje zašto baš „Pink“, a ne RTS, na primer.

Aleksandar Mitrović je na suđenje došao u pratnji devojke, a u publici je sedeo i otac tinejdžerke Savo Bojanić.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.