DOKTOR KOJI JE OPTUŽEN ZA SMRT RADENKA: Saosećam sa roditeljima, imam i ja decu!
Foto: Večernje novosti

POČELO SUĐENJE

DOKTOR KOJI JE OPTUŽEN ZA SMRT RADENKA: Saosećam sa roditeljima, imam i ja decu!

- Verujte da sam sve ove dane i noći u mislima sa roditeljima malog Radenka, saosećajući u njihovom bolu. I meni, kao i njima, jako, baš jako mi je stalo da se sve istera na čistinu i utvrdi stvarni uzrok smrti dečaka - izjavio optuženi lekar
Objavljeno: 07:53h

Doktor Dobrivoje Bojanić, ortoped Opšte bolnice, koji je osumnjičen za nesavesno lečenje osmogodišnjeg Radenka Nikodinovića iz Kozjaka kaže da mu je stalo da se utvrdi stvarni uzrok smrti mališana.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Verujte da sam sve ove dane i noći u mislima sa roditeljima malog Radenka, saosećajući u njihovom bolu. I meni, kao i njima, jako, baš jako mi je stalo da se sve istera na čistinu i utvrdi stvarni uzrok smrti dečaka. Želim to, ne samo kao lekar koji je postupao u tom slučaju, već i kao čovek koji ima decu i zna kako je biti roditelj. U sudski zapisnik je takođe ušlo da sam izrazio najdublje saučešće roditeljima i bližnjima pokojnog Radenka - rekao je dr Bojanić nakon što je saslušan u Tužilaštvu.

- Postupak je prilika da se ustanovi istina, što je nasušna potreba. I sam ću dati sve od sebe da se dođe do nje. Po dogovoru sa svojim advokatom ne želim da govorim ni o kakvim detaljima sa saslušanja - rekao je Bojanić.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.