STIĆI ĆETE ME MALO SUTRA: Doktor saslušan zbog smrti malog Radenka - pobegao od novinara!
Foto: Večernje novosti, Facebook

Strašno

STIĆI ĆETE ME MALO SUTRA: Doktor saslušan zbog smrti malog Radenka - pobegao od novinara!

Kako je ranije potvrđeno iz tužilaštvu, njegovo saslušanje je zakazano za osam sati, a zgradu tužilaštva napustio je oko 11.30, izašavši na zadnji izlaz, kroz dvorište
Objavljeno:

Doktor Dobrivoje Bojanić, ortoped lozničke Opšte bolnice, osumnjičen za neadekvatno pruženu lekarsku pomoć dečaku Radenku Nikodinoviću (8) iz Kozjaka, preminulom 8. oktobra zbog sepse nastale nakon preloma leve ruke, danas je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u prisustvu svog advokata.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako je ranije potvrđeno iz tužilaštvu, njegovo saslušanje je zakazano za osam sati, a zgradu tužilaštva napustio je oko 11.30, izašavši na zadnji izlaz, kroz dvorište.

Njemu je radnik službe obezbeđenja otključao kapiju, koja je bila zatvorena katancem, a doktor Bojanić je potom trčeći odjurio prema šetalištu, odnosno Ulici Jovana Cviojiča, obazirući sa da li za njim idu i novinari koji su ga strpljivo čekali nekoliko sati pred glavnim ulazom u zgradu tužilaštva.

foto: Večernje novosti

Odjuri Bojanić i priča sam sa sobom. Čula sam kad je rekao – sad ćete me stići, malo sutra – kazala je prolaznica, iznenađena prizorom.

Šta je doktor izjavio tokom saslušanja nije bilo moguće saznati, dok su roditelji pokojnog dečaka na saslušanje stigli u pratnji svog advokata koji minut pre 11 sati, za kada im je bio određen termin.

– Tu smo da ponovimo ono što smo već rekli policiji i više puta ponovili u javnosti. Želimo da se ovo što pre završi jer smo na ivici snage – rekao je otac Milan Nikodinović pred ulazom tužilaštva.

Do 28. novembra, kako je najavljeno prošle sedmice, tužilaštvo bi trebalo da sasluša 23 osobe koje su bile uključeni u lečenje dečaka Radenka, a do sada je samo protiv doktora Bojanića Ministarstvo zdravlja Srbije podnelo krivičnu prijavu zbog nesavesnog lećenja dečaka.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.