DEVOJKA UPUCANA UMESTO DEČKA KRITIČNO: Teodora uključena na aparate u veoma teškom stanju!
Foto: facebook / Teodora kaćanski

veoma teško

DEVOJKA UPUCANA UMESTO DEČKA KRITIČNO: Teodora uključena na aparate u veoma teškom stanju!

Prvobitnu informaciju da je instruktorka fitnesa podlegla povredama negiraju u Kliničkom centru Vojvodine, gde je rečeno da se i dalje bore za njen život
Objavljeno: 11:59h

Novosađanka Teodora Kaćanski (30), teško povređena u subotu u pucnjavi u Vardarskoj ulici u novosadskom naselju Telep, je u kritičnom stanju i na aparatima je, pišu "Novosti".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prvobitnu informaciju da je instruktorka fitnesa podlegla povredama negiraju u Kliničkom centru Vojvodine, gde je rečeno da se i dalje bore za njen život.

Maskirani muškarac je pucao u vozačev deo "rendž rovera" beogradskih tablica, a u tom trenutku je tu sedela Teodora. Zbog toga se veruje da je namera bila da se likvidira njen momak.

Lekari se bore za život fitnes instruktorke! Upucana u sačekuši kao upozorenje momku?! (FOTO)

foto: Facebook / Teodora Kaćanski

Tome u prilog ide i činjenica da je devojka samo nekoliko trenutaka pre nego što će odjeknuti pet hitaca sa suvozačevog mesta prešla na sedište za vozača, ne izlazeći iz vozila. Njen momak je izašao da ode do stana na spratu kako bi nešto kratko obavio. Ona je nameravala da preparkira kola i zbog toga se premestila.

- Možda je napadaču ovo promaklo, ili je imao pogrešnu dojavu, te je izašao iz skrovišta u obližnjem žbunju i zapucao. Verovatno nije slutio da je devojka na vozačevom mestu - rekao nam je jednu od nezvaničnih verzija izvor iz policije. - I dalje se, međutim, utvrđuje da li je neko zapravo želeo da uputi upozorenje njenom momku.

Protiv Teodorinog dečka Nenada S. do sada je podnošeno oko 15 prijava, uglavnom zbog imovinskih dela, odnosno krađa, ali i zbog prikrivanja. Čime se bavio, stanarima zgrade u kojoj je pre više od godinu dana kupio potkrovlje i pretvorio u stan, nije poznato. Nezvanično se moglo čuti da preprodaje automobile, i da osim crnog "rendž rovera" beogradskih tablica, ima još nekoliko vozila.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.