Lebane: Pritvor trojici muškaraca zbog silovanja devojčice!
Foto: Drgan Kadić

strahota!

Lebane: Pritvor trojici muškaraca zbog silovanja devojčice!

Viši sud u Leskovcu odredio je pritvor trojici muškaraca iz okoline Lebana zbog sumnje da su seksualno zlostavljali dvanaestogodišnju devojčicu...
Objavljeno:

U Centru za socijalni rad u Lebanu, čiji radnici su i otkrili šta se dešavalo u selu Ždeglovu, sumnjaju da su mnogi meštani znali za obljubu deteta, ali su o tome ćutali.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Roditelji zlostavljane devojčice zaključali su kuću i niko u selu ne zna gde su otišli. U Višem javnom tužilaštvu u Leskovcu potvrđeno je za B92 da su uhapšena tri muškarca i da im je određen pritvor do 30 dana, zbog sumnje da su počinili krivično delo obljube nad detetom.

U Centru za socijalni rad u Lebanu objašnjavaju da su u direktnom kontaktu sa devojčicom koja je ometena u razvoju saznali šta se mesecima dešavalo.

UŽAS NA ZELENOM VENCU: U međusobnoj tuči migranata JEDAN UBIJEN, dvoje teško povređeno! (FOTO) "Zapanjena sam da niko od meštana nije prijavio. Ona još uvek nije svesna svega i mislim da će biti potrebno angažovanje još stručnjaka kako bi prevazišla situaciju u kojoj se našla", smatra Dragana Gocić Vukadinović, direktorka Centra za socijalni rad u Lebanu. Nakon hapšenja trojice muškaraca meštani Ždeglova nisu previše voljni za razgovor sa novinarima. Ipak, oni se nadaju da će se na sudu saznati prava istina. Porodica maloletne devojčice je siromašna i živi od socijalne pomoći i malo obradive zemlje. U Policijskoj upravi u Leskovcu nisu se oglašavali povodom događaja u Ždeglovu.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.