Tomislav Nikolić odležao robiju za pokušaj silovanja, danas se bavi politikom u SNS!

kaže, to je moja privatna stvar

Tomislav Nikolić odležao robiju za pokušaj silovanja, danas se bavi politikom u SNS!

I dok članovi porodice Milice Kostić i dalje oplakuju njenu smrt, mladići koji su je pokušali da je siluju odležali su nekoliko godina zatvora. Jedan od njih je poznati kruševački političar
Objavljeno: 15:09h
Milica Kostić (18) ubila se pre 41 godinu skokom s 11. sprata bežeći od silovatelja. Potresna sudbina devojke kojoj je Zdravko Čolić posvetio pesmu Ona spava (FOTO) (VIDEO)
Imala bi 59 godina
Milicakostic.rs
Umrla je kako bi sačuvala svoju čast, i tako otišla u legendu. I dok članovi njene porodice i dalje oplakuju njenu preranu smrt, mladići zatvora
sada žive normalne živote. Tomislav Nikolić, danas je član Srpske napredne stranke Te godine Nikolić je sa 60 odsto glasova izabran za potpredsednika Saveta.
Bratislavu Gašiću, novinari su postavili pitanje koje se tiče upravo Nikolića. Tomislav Ž. Nikolić bivši robijaš koji je odležao zatvorsku kažnu od devet i po godina On je pošteno odslužio svoju kaznu Nemojte me vraćati u to pre 40 godina.
To je moja privatna stvar. Da li sam ja kriv ili ne. Odležao sam zatvorsku kaznu. Jedan od njih zamolio je da dođe do njegovog stana devojku Dobrodušna Milica je pristala.
Milicakostic.rs
u zgradi koja je danas u Kruševcu poznata kao “Kula smrti”. mladići su u tom stanu pokušali da je siluju silovatelja ona je skočila kroz prozor sa 11. sprata u nameri da sačuva svoju čast i nevinost. Na licu mesta je preminula.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.