NASTAVAK SUĐENJA ZA UBISTVO NA SENJAKU: Simović pokušao da izmiri navijače pa upucan!
Ilustracija, Foto: Profimedia

suđenje

NASTAVAK SUĐENJA ZA UBISTVO NA SENJAKU: Simović pokušao da izmiri navijače pa upucan!

Optužnica je podignuta krajem januara ove godine, a prema njenim navodima, Simović je preko Nikole Stančića dogovorio susret na Senjaku sa Vrevrićem, Nikolićem i Mišljenom

Objavljeno:

U Višem sudu u Beogradu danas u 10 časova nastavlja se suđenje za ubistvo Borivoja Simovića na Senjaku. Kako "Blic" saznaje, očekuje se saslušanje svedoka.

Ubistvo mladića Borivoja Simovića dogodilo se 25. juna prošle godine, a pre dva meseca održan je glavni pretres kada su svoju odbranu izneli okrivljeni Igor Vrević, Aleksandar Nikolić, Miloš Mišljen i Đorđe Antić.

Optužnica je podignuta krajem januara ove godine, a prema njenim navodima, Simović je preko Nikole Stančića dogovorio susret na Senjaku sa Vrevrićem, Nikolićem i Mišljenom.

Podsetimo, spekulisao se da je pozadina obračuna na Senjaku navijačko-krimialni obračun. Tada se pisalo da je Simović pokušao da izmiri dve zavađene frakcije navijača Crvene zvezde.

Rođaci ubijenog tvrdili da on nije kriminalac već da je "ubijen iz ljubomore".

Ubijeni je, prema nezvaničnim informacijama imao kriminalni dosije zbog napada na policiju i nedozvoljeno držanje oružja.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.