GOTOVO SASLUŠANJE: Tužilac doneo odluku oko žena bliskih klanu Belivuk-Miljković
Foto: Nikola Anđić, Kurir

DANAS PRIVEDENE

GOTOVO SASLUŠANJE: Tužilac doneo odluku oko žena bliskih klanu Belivuk-Miljković

Protiv klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića podignuta je optužnica za pet surovih ubistva, a čeka se da bude proširena za još najmanje jedno u Srbiji, dok se u Crnoj Gori vodi postupak protiv njih zbog dve likvidacije i jedne otmice

Objavljeno:

Bojana Belivuk, Tanja Miljković, Snežana Đorđević i Marija Milutinov, koje su danas lišene slobode zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršile krivično delo pranje novca u produženom trajanju puštene su iz pritvora.

Tužilac je večeras doneo rešenje kojim je ukinuto zadržavanje za ove četiri osobe i one će se u daljem toku postupka braniti sa.slobode, saznaje Kurir.

Tužilac je istovremeno doneo naredbu o sprovođenju istrage u odnosu na sva lica.

Saznajemo i da su žena i tašta Veljka Belivuka, žena Marka Miljkovića i nevenčana supruga Veljinog vojnika Filipa Ivanovskog na saslušanju negirale krivična dela.

Protiv klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića podignuta je optužnica za pet surovih ubistva, a čeka se da bude proširena za još najmanje jedno u Srbiji, dok se u Crnoj Gori vodi postupak protiv njih zbog dve likvidacije i jedne otmice.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.