ARSEN LUPEN STAJL Najveća srpska prevarantkinja uhapšena, a o njenoj novoj obmani može komotno da se snimi FILMČINA!
Foto: Privatna arhiva

dolijala

ARSEN LUPEN STAJL Najveća srpska prevarantkinja uhapšena, a o njenoj novoj obmani može komotno da se snimi FILMČINA!

Radmila Ikić, poznata kao najveći srpski prevarant, ponovo je privedena, a ovog puta je nadmašila samu sebe
Objavljeno: 10:03h

Drugo osnovno tužilaštvo dalo je nalog policiji da sasluša Ikićevu, međutim ovog puta po krivičnoj prijavi za ugrožavanje sigurnosti. Naime, za nevericu je ali Ikićeva ovog puta nije uspela da prevari svoju žrtvu. A po njenoj ideju za prevariu, može lagano da se snimi jedan opasan film. Ovoga puta, Ikićeva je "glumila" tužioca za ratne zločine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Ikićeva se svojoj žrtvi predstavljala kao Ivana Zorić, navodno tužilac za ratne zločine. Pripremala se da prevari izvesnog Beograđanina, kome je obećala da će kao uticajna da mu pomogne da stan pretvori u hostel i počne lepo da zarađuje. Iskoristila je, naime, činjenicu da je mesto tužioca upražnjeno od odlaska Vladimira Vukčevića i tvrdila da je ona novoizabrani tužilac. U međuvremenu je stupila i u emotivnu vezu sa žrtvom, ali je neko od njegove porodice prepoznao i ispričao mu. Kada je čovek pokušao da prekine vezu s njom, počela je da mu preti. Kada je shvatio da Radmila neće odustati, podneo je prijavu - kaže izvor u Tužilaštvu.

UHAPŠEN PEDOFIL iz Ćuprije: ZGADIĆE VAM SE ŽIVOT kad vidite kako je mamio dečake na seks preko FEJSA! (FOTO)

Nakon što je privedena na saslušanje, protiv nje je podneta prijava redovnim putem.

Menjala je frizuru i boju kose i sebe povezivala s različitim ljudima iz vrha političkog života. Kako kome zatreba, u zavisnosti od situacije i tipa lakovernih. A jedini cilj joj je bio da uzme novac, u čemu je i uspevala. Od svojih žrtava uzela je na desetine hiljada evra.

Jedan od njenih najpoznatijih rola bila je kuma Mila Đukanovića, što je odigrala čak dva puta, i to u Budvi i Beogradu.

foto: Fonet

Predstavljala se i kao supruga bivšeg specijalnog tužioca Jovana Prijića, prijateljica Zvezdana Jovanovića, Ivana Ramić, sudija i portparol tadašnjeg Okružnog suda u Beogradu, prijateljica ministra Rasima Ljajića, bila je i prijateljica supruge Milorada Ulemeka Legije...

Osuđena je 2009. na šest godina zatvora zbog prevara, ali je uspela i da cimerki u ćeliji Ani Filipović, osuđenoj zbog ubistva trogodišnje ćerke, uzme garderobu obećavajući joj advokata koji će je osloboditi. Izašla je na slobodu krajem 2015.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.