POZNATO KADA ĆE RADISLAV BITI SAHRANJEN: Policija i dalje TRAGA za osumnjičenim
Ubijeni Radislav Aksentijević, Foto: Printscreen/Facebook

STRAŠNO

POZNATO KADA ĆE RADISLAV BITI SAHRANJEN: Policija i dalje TRAGA za osumnjičenim

Policija je na licu mesta našla čaure, a meštanin Slavoljub Tomić, koji živi nedaleko od mesta događaja, potvrdio je za "Novosti" da je čuo tri hica

Objavljeno:

Radislav Aksentijević (55), koga je, kako se sumnja, u petak oko 20.30 upucao Slaviša Panić (45) u Kaoniku kod Kruševca biće sahranjen sutra u 12 sati na lokalnom groblju, saznaju "Novosti".

Za sobom je neutešne ostavio suprugu, tri ćerke i najmlađeg sina.

Kako su "Novosti" juče objavile, osumnjičeni je u jednom trenutku bio lociran u Trsteniku, pa je proširena opseg potrage.

- Neposrednih očevidaca ubistva nema, a prema do sada poznatim informacijama, za sada sve ukazuje da su se žrtva i osumnjičeni raspravljali u lokalu, pred svedocima, a da je trebalo da "raščiste" račune oko poljoprivredne mehanizacije i pokvarenog kompresora nešto kasnije - navodi nezvanično izvor "Novosti".

- Da se rasprava u lokalu ne rasplamsa, pomogao je meštanin M.G, koji je ubedio Radislava da odu kući, što je ovaj i učinio.

Ipak, susret je već bio zakazan. Radislav je, tvrde njemu naklonjeni sagovornici, krenuo, za svaki slučaj, sa lovačkom puškom, dok je Slaviša seo u auto, i od benzinske pumpe krenuo na mesto susreta sa pištoljem.

- Postoje indicije da osumnjičeni nije ni napuštao vozilo, već da je poznanika upucao sedeći za volanom, posle čega je pobegao - navodi nezvanično izvor "Novosti".

- Žrtvi nije bilo spasa. Porodica pokojnog ne veruje da bi on upotrebio pušku. Obdukcija i dalji tok istrage tačno će odrediti putanju metaka, posle čega će moći da se detaljno rekonstruiše ceo sled događaja i pre svega, da se utvrdi da li je žrtva upucana vatrenim oružjem iz vozila.

Policija je na licu mesta našla čaure, a meštanin Slavoljub Tomić, koji živi nedaleko od mesta događaja, potvrdio je za "Novosti" da je čuo tri hica. Prema rečima teče osumnjičenog Tomiše Miloševića, Panića su "hvatali sa automatima, ukradenom robom", a do "pre pet meseci bio je u zatvoru".

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.