VOLEO BIH DA JE VALENTINA MEĐU ŽIVIMA: Komšije nakon požara u Obrenovcu u strahu!
Požar u Obrenovcu, Foto: Espreso

Tuga

VOLEO BIH DA JE VALENTINA MEĐU ŽIVIMA: Komšije nakon požara u Obrenovcu u strahu!

Valentina L. za kojom se traga je diplomirani ekonomista, majka troje dece

Objavljeno: 16:07h

Dan nakon strašnog požara koji je zahvatio kineski tržni centar u Obrenovcu vatrogasci su i dalje na terenu.

Kod zgarišta su tri vatrogasna vozila, a neprekidno se vrši dogašivanje vatre. Za skidanje nebezbedne krovne konstrukcije je angažovana i mehanizacija.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, u požaru ipak ima žrtava, najverovatnije je poginula jedna osoba, međutim, postoji opravdani strah da bi broj žrtava mogao biti veći. Zasada se dve osobe vode kao nestale.

Požar u Obrenovcu
Požar u Obrenovcufoto: Espreso

Valentina L. za kojom se traga je diplomirani ekonomista, majka troje dece. Suprug joj radi u Hitnoj pomoći kao doktor na Ubu. Kako je "Novostima" rečeno, doselili su se iz Kanade kad se završilo naselje 2004. godine. Valentina je poslednja četiri meseca radila kao prodavačica u kineskom tržnom centru.

Nadala sam se da se Valentina sakrila negde, ali kako je i danas nema, šta da mislimo - kaže za "Novosti" jedna od suseda nestale Valentine L., radnice kineske robne kuće za kojom se i dalje traga nakon stravičnog požara koji je zahvatio juče ovaj objekat.

Požar, Obrenovac
foto: Privatna arhiva

- Radila je u gornjem delu gde je garderoba. Još ne mogu da verujem, voleo bih da je među živima. Video sam je juče ujutru kad je krenula na posao, mahnula mi je - kaže nam jedan od komšija.

- Čuo sam da je u sekundi planulo, dosta je Kineza koji su se izvukli.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.