Ubio se iz očevog pištolja: Sin policajca (13) ostao na mestu mrtav, užasna tragedija u Leskovcu!
Foto: Nebojša Mandić

tuga...

Ubio se iz očevog pištolja: Sin policajca (13) ostao na mestu mrtav, užasna tragedija u Leskovcu!

Trinaestogodišnji Ognjen Kocić bio je sam u porodičnoj kući u Prvomajskoj ulici u Vlasotincu kada je pištolj opalio, a metak ga pogodio direktno u glavu. Ostao je mrtav na licu mesta, a beživotno telo dečaka otkrio je njegov stariji brat
Objavljeno:

Ognjen je najmlađe od troje dece Silvije i Dragana Kocića, jednog od najprofesionalnijih inspektora PU Leskovac, koji je bez mrlje u karijeri.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zasad je misterija da li je dečak stradao igrajući se očevim službenim pištoljem ili nekim drugim pištoljem, budući da su u leskovačkoj policiji sva vrata zatvorena za novinare. „Ne komentarišemo slučajeve samopovređivanja”, bio je kratak portparol Boban Zdravković.

Pištolj je opalio, kako nezvanično saznajemo, nešto pre 13 časova u sobi mališana, koji se spremao za popodnevnu nastavu u OŠ „Siniša Janjić”, koja je udaljena oko stotinak metara od kuće u kojoj je prekinut mladi život. Komšije pričaju da je pre tog kobnog trenutka deečak bio u komšiluku kod bake Nevene i deke Tihomira.

- Rekao je baki da ide do centra da kupi svesku i to mu je bio poslednji kontakt s rodbinom. Sve ostalo su nagađanja. Ja sam bila u svojoj kući i nisam čula pucanj - priča komšinica.

Ognjenovi roditelji su, kaže, odgovorni i dobrostojeći ljudi, koji žive za svoju decu.

- Sva njihova deca su lepo vaspitana i nikada nisu pravila probleme. Niko ne može da shvati kako i zašto se desila ovako velika tragedija. Oni to nisu zaslužili - dodaje ova žena.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.