MUP demantovao pucnjavu srpskih policajaca na teritoriji Crne Gore!
Foto: Dragan Kadić

Istraga u toku

MUP demantovao pucnjavu srpskih policajaca na teritoriji Crne Gore!

- Ustanovljeno je da su policijski službenici, po okončanju tog događaja, imali onoliki broj metaka koliko su i zadužili tog dana - saopštila policija
Objavljeno:

MUP Srbije je demantovao navode medija iz Crne Gore koji su juče objavili vest da su policajci iz Srbije upali na teritoriju Crne Gore i da su tom prilikom ranili jednu osobu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Dosadašnja istraga u vezi sa događajem koji se odigrao na granici između Srbije i Crne Gore, u kome je ranjen mladić F. M., pokazala je da je nalaz parafinskih rukavica, uzetih od pripadnika granične policije koji su učestvovali u akciji hapšenja krujumčara na granici, negativan odnosno na njihovim rukama nisu pronađene čestice koje ukazuju da su te večeri koristili vatreno oružje. Takođe, ustanovljeno je da su policijski službenici, po okončanju tog događaja, imali onoliki broj metaka koliko su i zadužili tog dana - kaže se u saopštenju.

Srpski policajci upali u Crnu Goru i upucali maloletnika!

Istraga na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja se nastavlja.

Podsetimo, "Vijesti" su objavile da su srpski policajci upali preksinoć na teritoriju Crne Gore i u noge upucali maloletnog F. M. (17) iz rožajske Jablanice. Navodno, policajci su najvjerovatnije jurili švercera "teksasa" i obuće Idriza Čalakovića iz Tutina, ali u njegovo vozilo nisu ispalili ni metak.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.