SVEKRVA UBIJENE PEVAČICE policajki na saslušanju otkrila cistu!
Foto: Zorana Jevtić

Čudo

SVEKRVA UBIJENE PEVAČICE policajki na saslušanju otkrila cistu!

- Nisam ja bajara, niti sektašica. Nisam protiv lekara i nikome nisam naplaćivala kada su dolazili kod mene! Eto, u MUP-u sam spontano rekla ženi koju sam prvi put srela da ima cistu na kolenu. Bila je u čudu - rekla je ona
Objavljeno: 08:50h

Zorica Marjanović, svekrva brutalno ubijene pevačice „Granda” Jelene Marjanović, demonstrirala je svoju moć i na saslušanju u MUP-u!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovo je otkrila Zorica u razgovoru za list „Alo!” neposredno posle presude Prvog osnovnog suda, koji je potvrdio njenu nagodbu sa tužilaštvom i osudio je na tri meseca zatvora, uslovno na godinu dana, zbog nadrilekarstva.

Jelenina svekrva priznala krivicu.

PRIZNALA KRIVICU: Svekrva ubijene Jelene Marjanović osuđena na tri godine!

- Nisam ja bajara, niti sektašica. Nisam protiv lekara i nikome nisam naplaćivala kada su dolazili kod mene! Eto, u MUP-u sam spontano rekla ženi koju sam prvi put srela da ima cistu na kolenu. Bila je u čudu! Imala je čizme preko kolena i pogledala me iznenađeno, a onda rekla: „I lekari su mi potvrdili da mi je oštećena hrskavica!”

Kako ovaj list saznaje, ona od klijenata nije uzimala novac, već su je oni „častili” na taj način što su proizvoljnu sumu stavljali na ikone.

foto: News1

- Ona je dnevno imala oko 60 klijenata. Iz Srbije i iz zemalja u regionu. Ordinaciju je zatvorila kada je umrla Jelena - objašnjava izvor iz istrage.

Diskretno našminkana i vidno zadovoljna po izlasku iz suda, prvo je stajala po strani dok je njen suprug Vladimir razgovarao sa novinarima, ali je na incijativu našeg reportera prihvatila razgovor.

- Nisam htela da se upuštam u sudski postupak i dokazujem da sam nevina, jer je cela porodica posle Jeleninog ubistva prošla kroz torturu. A bilo je mnogo izlečenih. Dosta je njih dolazilo kod mene. Bilo je i klijenata koji su oho-ho na visokim položajima, političari i mnogi drugi. Nikad me nije zanimalo ko su i šta rade. Za mene su svi bili isti i trudila sam se da kao čovek svima pomognem - rekla nam je Zorica Marjanović ispred zgrade suda.

Vladimir Marjanović je rekao novinarima da njegova žena nikome nije htela, niti smela da naplaćuje svoje usluge, jer ima dar od boga!

foto: Zorana Jevtić

- Zorica može da vidi ljudsku auru, dok su joj lekarski nalazi koje su klijenti donosili samo pomagali oko krajnje dijagnoze i uvida. Ona je nekima mogla da pomogne, ako se prilikom terapije usaglase meridijani. To je kvantna fizika i naš narod nije upućen u nju, dok u Rusiji postoje univerziteti na kojima se to izučava. Kroz kuću nam je prošlo mnogo ljudi. Došla je žena kojoj su lekari rekli da sumnjaju na rak materice. Kukala je, govoreći: „Jao, neću dočekati da mi ćerka rodi unučiće!” Zorica joj je videla auru i tvrdila da uopšte nije bolesna, što se na kraju ispostavilo kao tačno - kaže Vladimir.

Protiv Zorice je pre nekoliko meseci podneta krivična prijava zbog sumnje da je godinama od teških bolesti lečila ljude koji su joj u znak zahvalnosti davali novac. U toku istrage od nje su oduzeti rokovnik, pisma i beleške. Među ovim papirima bilo je i lekarske dokumentacije, u kojoj su dijagnostikovane najteže bolesti.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.