Pokušao da u kanti sa čvarcima prošvercuje pištolj do Francuske?! (FOTO)

ŠVERC MUNICIJE I ORUŽJA

Pokušao da u kanti sa čvarcima prošvercuje pištolj do Francuske?! (FOTO)

Pištolj "Crvena zastava" 9mm je pronađen u kutiji čvaraka, a na prelazu Horgoš u kombiju pronađen arsenal municije
Objavljeno:

Carinici su juče na graničnom prelazu Horgoš sprečili pokušaj krijumčarenja velike količine municije, a istog dana je na prelazu Kelebija sprečen pokušaj iznošenja pištolja iz zemlje koji je pronađen među čvarcima. Zaplenjena doping sredstva od 1.000.000 dinara: Dileri uhapšeni dok su pakovali ampule! (FOTO) Na izlazu graničnog prelaza Kelebija, u pošiljci prevoženoj autobusom, pronađen je pištolj sakriven u čvarcima. Pištolj marke "Crvena zastava" 9mm sa 7 metaka, otkriven je prilikom detaljnog pregleda autobusa danskih registarskih tablica koji saobraća na liniji Vrnjačka Banja - Pariz, navedeno je u saopštenju Ministarstva finansija, Uprava Carina.

MUP Srbije
Putnici i vozači su prethodno rekli da se smao nalazi lični prtljag i nekoliko pošiljaka, a u jednoj torbi koja je poslata u Pariz pronađena je pošiljka sa kutijom čvaraka.
MUP Srbije
MUP Srbije
U kombiju zrenjaninskih registarskih oznaka pronađena je velika količina krijumčarene municije, koju su dvojica srpskih državljana pokušala da unesu u zemlju na prelazu Horgoš.
MUP Srbije
Oni su iz Nemačke krenuli za Srbobran, a carinicima su rekli da se u kombiju nalazi lični prtljag i oprema za domaćinstvo - televizor, frižider i alat, navodi se u saopštenju Ministarstva finansija, Uprava carina.
MUP Srbije
U kombiju su proneđeni: redenik sa preko 40 bojevih, svetlećih i manevarskih metaka kalibra 7.62mm za automatsko oružje, 3 metka kalibra 2.2mm za malokalibarsku pušku, 3 metka kalibra 7.65mm, 6 metaka za pištolj kalibra 9mm, 6 metaka većeg kalibra, 10 komada lovačke municije kalibra 12mm i preko 150 različitih patrona za gasni pištolj.
MUP Srbije
(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.