POLICIJA: Našli smo ženu koja je pretila Isidori Bjelici!
Foto: Marina Lopičić

Nakon optužbi u medijima

POLICIJA: Našli smo ženu koja je pretila Isidori Bjelici!

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova 12. septembra ove godine identifikovali su žensku osobu koja je ostavila poruke preteće sadržine na telefonskoj sekretarici i protiv nje podneli, nadležnom tužilaštvu, krivičnu prijavu - saopštio MUP Srbije
Objavljeno: 14:48h

Ministarstvo unutrašnjih poslova demantovalo je navode spisateljice Isidore Bjelice koji su se pojavili u pojedinim medijima da policija nije ništa učinila povodom pretnji smrću koje su njoj upućeni.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Netačni su navodi koji su se pojavili u pojedinim medijima, da policija ništa nije uradila povodom pretećih poruka upućenih Isidori Bjelici, koje su ostavljene na njenoj telefonskoj sekretarici. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova 12. septembra ove godine identifikovali su žensku osobu koja je ostavila poruke preteće sadržine na telefonskoj sekretarici i protiv nje podneli, nadležnom tužilaštvu, krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo ugrožavanje sigurnosti - kaže se u saopštenju MUP-a.

Isidora Bjelica u panici! Prvo lažni rak, a sada hoće da je ubiju! Policija otvara istragu!

Takođe, u saopštenju se dodaje da je policija je postupajući po prijavi, saslušala B.M., koja je priznala da je 16. avgusta pozvala kućni broj porodice Isidore Bjelice i ostavila poruku.

Podsetimo, ona se uključila putem Skajpa u emisiju 150 minuta i tom prilikom urednici i voditelji Aneti Ivanović objasnila zbog čega je bila prinuđena da napusti Srbiju zbog pretnji smrću koje je dobila, a da policija nije ništa uradila povodom toga.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.