POTRESNA ISPOVEST SILOVANE ŽENE: Burgijom me je bušio po telu, dete gledalo!
Foto: Shutterstock

Jezivo

POTRESNA ISPOVEST SILOVANE ŽENE: Burgijom me je bušio po telu, dete gledalo!

– Fenom joj je palio oči, čupao kosu, čekićem za meso ju je udarao po licu, pesnicama u nos, izbio joj zub, hteo je izbosti nožem, jela je izmet. Mrzeo sam ga i plašio ga se – navodi njen sinčić
Objavljeno: 08:37h

Potresna ispovest žene B.Č. iz Vojvodine koja je iznela jezive detalje o nasilju koje je trpela deset godina od svog muža, potresla je mnoge koji su je čuli.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

– Silovali su me muž, kum i njegov drugar u vikendici. To se dogodilo nakon što sma pobegla od muža kada me je istukao. Moje dete je sve to gledalo – ispričala je ova neutešna žena iu jednoj emisiji.

Njeno dete je svakodnevno prisustovalo scenama nasilja, tokom kojih je njen muž tvrdio da “dečak treba da vidi kako se to radi sa ženama“.

Batine su bile svakodnevne. Bez razloga me je tukao, samo sam ga ponekad pitala za platu. Ćutala sam, jer je pretio da će ubiti i mene i dete. Udarao me pesnicama, šutirao, tukao tušem po glavi, sipao mi vruću supu na glavu, gasio mi pikavce po telu, burgijom me bušio po telu, razbijao čaše o glavu, stavljao mi pljute paprike u nos – opisuje B.Č. torturu korz koju je prošla.

I ostali članovi njegove porodice su bili prisutni kada je nekoliko puta skinuo golu i njima je to bilo smešno. B.Č. iz straha nije ništa prijavljivala niti policiji, niti lekarima, te je policiji teže da dokažu zločin.

foto: Reuters / Sergio Moraes

U junu me je prebio, pa sam pobegla u vikendicu. Tu me prvo on silovao, zatim kum i na kraju njihov drugar. Kada su završili, muž me je istukao i nabio mi džak na glavu. Ubacili su me u gepek i doveli kući – priča ona.

O nasillju je nedavno progovorio njen sinčić, dok njen otac koji živi u blizini tvrdi da ništa ne znao nasilju koje se dešavalo.

Fenom joj je palio oči, čupao kosu, čekićem za meso ju je udarao po licu, pesnicama u nos, izbio joj zub, hteo je izbosti nožem, jela je izmet. Mrzeo sam ga i plašio ga se – navodi njen sinčić.

Policija je saslušala njenog supruga i njegove prijatelje po prijavi za nasilje u porodici i silovanje i informacije prosledila tužilaštvu.

Novinari su pokušali da stupe u kontakt sa bivšim suprugom B.Č. i njegovom porodicom koja živi u istom mestu u Vovodini, ali niko nije želeo da da izjavu. Starija gospođa je samo rekla da je on na poslu i da su užanusti tvrdnjama.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.