JEZIVA ISPOVEST VLASNIKA KUĆE U KOJU SE ZAKUCAO GOLF: Izvukao sam četvoro mrtvih na ovoj deonici
Policija, Foto: RINA

stravično

JEZIVA ISPOVEST VLASNIKA KUĆE U KOJU SE ZAKUCAO GOLF: Izvukao sam četvoro mrtvih na ovoj deonici

Veoma je opasno za pešake, za nas koji živimo ovde, to je petnaestak kuća. Lično sam izvadio četvoro mrtvih na ovoj deonici, ovo je peti slučaj, a ukupno znam za oko dvadesetoro mrtvih ovde

Objavljeno: 22:27h

Porodica Živanović iz Kragujevca u čiju kuću se zakucao automobil "golf" kojim je upravljaju J. T. (21) iz Aranđelovca, dok je njegov suaputnik S. S. (21) iz Kragujevca preminuo, kaže da su mladići "leteli, a ne vozili".

- Udarili su u naše kupatilo. Uništen je stub kuće i kupatilo, sad nemamo ni vodu dok se sve ne sredi, ali najvažnije je da još nekog nisu povredili, moja supruga je nepun minut pre udesa izašla iz toaleta, ne smem ni da zamislim šta je moglo sve da se dogodi, još imamo i malu bebu u porodici - priča Dragan Živanović, vlasnik kuće i dodaje:

- Veoma je opasno za pešake, za nas koji živimo ovde, to je petnaestak kuća. Lično sam izvadio četvoro mrtvih na ovoj deonici, ovo je peti slučaj, a ukupno znam za oko dvadesetoro mrtvih ovde. Čak sam i ja bio povređen kada je auto sleteo sa kolovoza, polomio mi je kičmu.

Građani koji žive u Ulici kraljevačkog bataljona rekli su nam da već godinama strahuju za bezbednost i za živote dece. Reč je o vrlo prometnom bulevaru gde se često dešavaju saobraćajke sa smrtnim ishodima, a nema ležećih policajaca koji bi usporili vozače, niti bankina koje bi sprečile uletanje automobila u kuće i dvorišta.

- Spavao sam sa ženom i ćerkicom koja ima devet meseci kada se to desilo. U prvom trenutku sam pomislio da je zemljotres, izašao sam napolje i imao sam šta i da vidim. Najpre sam ugledao vozača, polovinom tela je bio u autu, druga polovina je bila van.

U prvom trenutku nisam ni video dečka koji je poginuo na zadnjem sedištu. Pozvao sam vatrogasce i Hitnu pomoć - objašnjava za Kurir Stefan Živanović, čija je kuća prilično oštećena od udarca.

Živanović dodaje da su mu očevici rekli da se vozač kretao ogromnom brzinom, kako procenjuju sigurno 200 na sat. Nesreća se dogodila u petak, dva sata nakon ponoći. Vatrogasci su morali da intervenišu i seku auto kako bi došli do tela S. S . i ukazali pomoć preživelom J. T.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.