ŠABAC ZAVIJEN U CRNO! 2 samoubistva u toku jednog dana, sahranjeni majka i sin, od nje ostali samo BUKET I PORUKA
Ilustracija, Foto: RINA

tragedija

ŠABAC ZAVIJEN U CRNO! 2 samoubistva u toku jednog dana, sahranjeni majka i sin, od nje ostali samo BUKET I PORUKA

Velika je ovo tragedija, ostade im kuća prazna

Objavljeno:

U Mačvanskom Pričinoviću kod Šapca užasnuti su porodičnom tragedijom kakva se ne pamti u ovom kraju. Mira M. (65) i njen sin jedinac Dragan M. (43) prekjuče su u istom danu izvršili samoubistvo. Ona se ujutro obesila u poljskom toaletu, a on je popodne, kada je saznao da mu je majka mrtva nožem prerezao vene i iskrvario na putu do šabačke bolnice.

Majka je sahranjena juče na seoskom groblju, a danas su se rođaci ponovo okupili u tužnoj povorci da bi sahranili Dragana.

U selu su poznavali porodicu i svi imaju samo reči hvale za Miru i saosećaju zbog njenog teškog života. Ostala je udovica pre 15 godina, nije se više udavala i živela je sama dok se Dragan nije vratio u selo iz Beograda nakon što se razveo.

- Bila je dobra žena, ljubazna, nasmejana. Velika je ovo tragedija, ostade im kuća prazna - priča komšinica.

U selu navode kako je Mira prikrivala težak život sa sinom koji ju je maltretirao i tukao. Navodno su je najbliže komšije viđale sa modricama po telu.

- Dragan je bio povučen, nigde nije izlazio iz kuće. U njihovu kuću godinama nije ušao niko od najbližih rođaka jer je on branio. Ne znam zašto se i kada razboleo. Išao je ovde u školu, bio je dobar đak, u mladosti se bavio muzikom, svirao je gitaru i pisao pesme. Bio je oženjen, živeo je u Beogradu i kada se razveo vratio se kući - kažu u selu.

Najavljivala samoubistvo?

Mira se, govore meštani, poverila najbližim komšijama da više ne može da trpi maltretiranje od rođenog sina i da će se ubiti. Niko, međutim, nije pretpostavljao da će to učiniti, iako su znali za njihove teške porodične odnose.

- Ceo dan ni Mira ni Dragan nisu viđeni na dvorištu, pa su komšije popodne pozvale policiju. Pronašli su je obešenu u poljskom toaletu, a on je bio u kući. Kada je izašao i video mrtvu majku, vratio se u kuću, uzeo nož i isekao vene. Davao je znake života kada je stigla hitna pomoć, ali je umro na putu do bolnice - pričaju očevici tragedije.

Nesrećna žena je ostavila buket cveća sa porukom da je sahrane pored pokojnog supruga, a sina da sahrane pored nje.

Bonus video:

00:33

KOMŠIJE O PUCNJAVI U MIRIJEVU

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.