NASILNIK KOJI JE BRUTALNO PRETUKAO ŽENU ZADRŽAN U PRITVORU: Čačaninu ovo nije prvo delo!
Ilustracija, Foto: RINA

STRAŠNO

NASILNIK KOJI JE BRUTALNO PRETUKAO ŽENU ZADRŽAN U PRITVORU: Čačaninu ovo nije prvo delo!

Advokatica oštećene, Irena Ilić istakla je da ne sme govoriti o detaljima kako ne bi ugrozila pravni postupak

Objavljeno:

Čačanin G. V. koji je gotovo na smrt pretukao suprugu Nikoliju u selu Zablaće zadržan je u pritvoru.

Kako se saznaje, na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Čačku, produžen mu je pritvor na još 30 dana, a okrivljeni je prebačen pritvorsku jedinicu Okružnog zatvora u Čačku.

U daljem toku istrage, nakon saslušanih svedoka, biće izvedena veštačenja , nakon čega bi nadležno tužilažštvo trebalo da podigne i optužnicu protiv istog. Za krivično delo za koje se tereti predviđena je kazna od dve do deset godina zatvora.

Advokatica oštećene, Irena Ilić istakla je da ne sme govoriti o detaljima kako ne bi ugrozila pravni postupak, jer veštačenje još uvek traje, ali da je jasno kroz šta je Nikolija prošla, i to, nažalost, ne jednom.

"G.V. je već prijavljivan nekoliko puta za krivična dela nasilja u porodici, i to prema Nikoliji i prema njenom ocu, ali ti postupci su i dalje u toku, odnosno nisu pravosnažno okončani. Ono što trenutno možemo sa sigurnošću da kažemo je da je žrtva ostala bez uha, da je pretrpela strašnu fizičku torturu, što će biti dokazivano medicinskom dokumentacijom u daljim veštačenjima" - rekla je Ilićeva.

Nikolija je u ranijim izjavama istakla da ukoliko njen suprug izađe iz pritvora da se i dalje plaši za svoj život i da se ne oseća sigurnom. Ona sa svoje četvoro maloletne dece sada živi kod roditelja.

(Espreso/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.