Roditelji pokojnog Radenka primili PRETEĆE PISMO: Klošari, prestanite da...
Foto: Večernje novosti

da li je ovo normalno?

Roditelji pokojnog Radenka primili PRETEĆE PISMO: Klošari, prestanite da...

Porodica dečaka koji je preminuo od sepse nakon preloma ruke, kako prenosi Alo, dobili su preterće pismo
Objavljeno:

Klošaru, prestani više da se slikaš i daješ izjave u štampi!"

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovim rečima počinje preteće pismo koje je upravo primila Zorica Nikodinović, majka pokojnog Radenka, koji je preminuo posle preloma ruke od gasne gangrene.

"Zar te nije sramota? Jel se tako žali izgubljeni sin, bedo jedna? Dosta više, ko si ti slepče jedan? Da ste ti i ta tvoja bednica više vodili računa o detetu to se ne bi desilo. Da li će ti biti lakše kad saznaš ko je kriv, šta hoćeš, pare te muče? Marš, đubre jedno!", između ostalog piše u uznemirujućem pismu Radenkovim roditeljima koje je stiglo na njihovu kućnu adresu, a koje je potpisao izvesni N.N. Dobrić.

Zorica Nikodinović, majka malog Radenka, kroz suze kaže za Alo! da ju je pismo uplašilo i istovremeno uznemirilo.

SAD JE SVE JASNO: Objavljen obdukcioni nalaz MALOG RADENKA, poznat je uzrok smrti!

foto: Večernje novosti

- Dosad sam plakala. Ne mogu da dođem sebi ceo dan! Ne znam ko bi mogao da nam pošalje ovako nešto. Verovatno neko sa strane dr Bojanića, ali ko ne znam. Strašno - priča ona.

Prema njenim rečima, u ovakvoj tragediji tako nešto napisati je van svake pameti.

- U potpisu je N.N. Dobrić. Ne poznajemo nikoga ko se tako preziva. Do Kozjaka je selo Dobrić. Stvarno ne znam. Medicinska sestra koja je bila tamo dok su Radenku pružali pomoć je iz Dobrića. Ali, ne mogu da grešim dušu i kažem da je ona. Nemam dokaze za to. Ko može tako nešto da nam napiše? Uplašena sam. Imam kod kuće još jedno dete. Može neko da nam dođe i preti. Svašta mi pada na pamet. I moj suprug ne može da dođe sebi - priča u dahu Zorica.

NE LEČI VIŠE: Radenkov lekar ipak najuren s posla!

Ona još ne zna šta će s tim pismom.

Podsetimo, Radenko Nikodnović polomio je ruku 2. oktobra, kada je pao s tobogana. Majka i otac su ga odveli u bolnicu gde mu je pomoć ukazao ortoped dr Dobrivoje Bojanić. Detetu danima nije bilo dobro i konačno su ga prevezli na Institut za majku i dete u Beogradu gde je preminuo 8. oktobra. Naknadno je utvrđeno da je dete umrlo od gasne gangrene. Ministarstvo zdravlja podnelo je krivičnu prijavu protiv dr Bojanića zbog nesavesnog lečenja.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.