VELIKI POŽAR U KALUĐERICI: Žena zaspala sa cigaretom u ruci?
Požar, Foto: Printscreen/Youtube/24 sedam TV

užas

VELIKI POŽAR U KALUĐERICI: Žena zaspala sa cigaretom u ruci?

U momentu kad smo bili na mestu tragedije samo nam je rekao da je to bila njegova majka i da ne može da priča

Objavljeno: 17:21h

U požaru koji je danas oko 13.46 sati izbio ubeogradskom naselju Kaluđerica stradala je D. K. (73) koja je živela sama. Njen stan je potpuno uništen, a prema prvim nezvaničnim informacijama, ona je zaspala sa ciigaretom što je izazvalo požar.

Vatrena stihija izbila je u Ulici Dragoljuba Stojanovića u Kaluđerici u zgradi u kojoj je smešteno šest stanova.o je požar u kući,

- Samo njen stan je potpuno izgoreo. Bila je sama u trenutku kad je požar izbio, pa su rođaci ubacili crevo i pokušali da je spasu dok nisu došli vatrogasci. Mi smo evakuisani - ispričao nam je jedan od stanara pomenute zgrade.

Živela je sa sinom. U momentu kad smo bili na mestu tragedije samo nam je rekao da je to bila njegova majka i da ne može da priča.

- Moja majka je preminula u požaru. Potresen sam, ne bih da pričam. Bilo je kasno da joj se pomogne - jedva je prozborio sin preminule D. K.

Prema rečima očevidaca, požar je brzo ugašen i moglo je da bude mnogo gore. Ostali stanari zgradu su izašli preko krovnog ulaza.Vatrogasci kažu da bi se svi pogušili da nisu uspeli na vreme da dođu. U stanu iznad je bilo četvoro ljudi.

- Nije mnogo izlazila, ja je nisam viđala. Znam samo da ima sina. Strašno je to što se desilo - priča komšinica iz ulice.

Da li je ovo pravi uzrok požara utvrdiće dalja istraga. U gašenju je učestvovaslo pet vozila sa 22 vatrogasca.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.